https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

PREDAVANJE JILL TAPLIN – PROSTA IGRA

Kdaj: Ponedeljek, 28.04.2014 ob 17:00

Kje: Murska Sobota, PIŠK

Jill Taplin je dolgoletna waldorfska pedagoginja iz Velike Britanije, mentorica slovenskih waldorfskih vzgojiteljev, avtorica knjige Early Years Education in Practice »Dajte jim čas in prostor, da se igrajo s preprostimi stvarmi in v naravi. Igra naravno vznikne iz otrok in to, kar se odločijo delati, je dragoceno za njihov razvoj. Če je igra varna in socialno zdrava, potem ne potrebuje vodenja in idej odraslih. Komplicirane igrače, ki temeljijo na zapletenem mišljenju odraslih, jih lahko zelo omejujejo. Igra na vrtu, v parku, gozdu ali na obali spodbuja kreativnost, vztrajnost in naredi otroke srečne in zadovoljne.« (Jill Taplin, Svitanje, oktober 2013) Predavanje bo tolmačeno v slovenski jezik. Vstop prost.

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.