https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

vabilo na 3. Pohod po vasi Dolič

Kdaj: Nedelja, 27.04.2014 ob 12:30

Kje: Dolič, izpred gasilskega doma v Doliču

Vabilo! Spoštovani !

Zima se je » dokončno poslovila«  in so se prikazali sončni žarki. Vreme je tako primerno za izvedbo 3. Pohoda po vasi Dolič, ki bo v nedeljo, 27. 4. 2014, s pričetkom ob 12.30 uri izpred gasilskega doma v Doliču v organizaciji Športnega društva Dolič. Zelo razgibana pot bo pohodnike vodila po vasi, kjer si boste lahko ogledali razstavo starih kmečkih strojev in orodij (logar g. J. Cigan).  Ustavili se bomo tudi pri vaški znamenitosti v Doliču, vaškem zvoniku. Na progi je ob lepem vremenu čudovit pogled po Goričkem in še dlje (Avstrija, Pohorje). Na progi bosta tudi dve postaji, kjer se boste pohodniki lahko okrepčali. Razgibana in zanimiva proga v dolžini 7 kilometrov bo  pohodnikom ponudila veliko možnosti za sprostitev in zabavo. S pohodom bomo zaključili okrog 18. ure. V prijavnini, ki znaša 5 €, je zajeto: Bon za hrano, plastenka vode (0,5 l). Vsak, ki se prvič udeleži pohoda prejme spominsko darilo v obliki glinastega znaka Športnega društva Dolič. Dodatne informacije na: www.sd-dolic.si ali 070 840 856 (Matej Škaper), 031 575 081 (Tomi Navotnik) ali nam pišete na e-naslov: info@sddolic.si Na pohod povabite sorodnike, znance, prijatelje, da bo še bolj veselo. Se vidimo v čim večjem številu na pohodu. Člani ŠD Dolič

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.