https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Vandali iznakazili cerkev v Beltincih

Beltinci, 02.05.2014 ob 13:45  

Vandali so se preteklo noč znesli nad beltinsko cerkvijo.


Vhod cerkve so porisali s simboli, zidove cerkve pa popisali z grafiti »Vulva vas gleda« in »Cerkev zatira, kritična misle osvobaja«. Tudi rožam v cvetličnih koritih pri cerkvi niso prizanesli, saj so jih izruvali ter pometali naokoli.

Razdejanje, ki je razubrilo prebivalce Beltinev, so si ogledali tudi policisti, ki pa za zdaj krivcev še niso odkrili.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2014 ob 14:28 Frenky gost

      .....tudi cerkev nio več to kaj je včasih bila in boleči spomini na zadnje dogodke (MB škofija, Zvon I,II itd...) so rezultat tega....

      23 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.05.2014 ob 14:54 KAR NEKDO gost

      Frenky - ne bluzi. To kar delajo nekateri z kulturnimi spomeniki, kar cerkev kot objekt vsekakor je, je nesprejemljivo. Upam da bodo vandale izsledili in jih pošteno kaznovali. Ne vem kaj jim je cerkev kot objekt kriv. To je sramota.

      34 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.05.2014 ob 15:18 mandarina gost

      eh daj ne bluzi ti kar nekdo...nešče pač očitno ne glejda na cerkev kak kulturni, zgodovinski simbol ampak kak na institucijo kera je pa v pi*zdi takši ka čuda... to je sramota za moje pojme...!!

      18 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.05.2014 ob 16:31 kure gost

      To je samo posledica zadnjih občinskih dogodkov ,katerim je tudi cerkev z svojimi dostojanstveniki v veliki meri pripomogla,ker si pa marsikdo jemlje vzgled po naši ljubljeni politiki kjer je vse dovoljeno od fašizma in domobranstva ,komunizma zmerjanja brez sleherne odgovornosti se pa zdaj zgražajo nad temi dejanji,kar sejejo bodo tudi želi čez čas bomo zadovoljni če bodo samo napisi???Pa kaj si mislite da smo vsi neumni ko nekateri na veliko kradejo -TUDI cerkveni dostojanstveniki in politiki in gospodarstveniki pomagajo jim pa organi pregona in se nikomur nič ne zgodi ostali lačni brez sredstev za preživljanje jemljejo jim še socialne pomoči njihovo lastnino ker so brezposelni nemočni in ne morejo plačevati položnic ,drugi pa se lepo smejejo in umaknejo pred roko pravice,mislim da je čas ZA NEKAJ VEČ?

      16 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      02.05.2014 ob 18:10 KAR NEKDO gost

      gost - mandarina, ti očitno ne razumeš. Ne zagovarjam nikogar. Sem pa sposoben ločiti cerkev kot stavbo in Cerkev kot vero. Ti očitno tega nisi sposoben. Na žalost. Zato pa se to vse tudi dogaja. Zakaj risati po cerkvi, če je nekaj gnilega v osebah? Tega pa ne razumem.

      20 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      02.05.2014 ob 19:22 ime ali ... gost

      http://www.publishwall.si/eva.suzana.belca/post/101915/cerkev-in-javna-uprava-na-slovenskem-grozljivo-poglej-in-deli-dalje

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      02.05.2014 ob 21:26 xx gost

      Kaj vam je kriva stavba v tem primeru cerkev,s tem samo kažete kako svoj jaz,ko se ne upape soočiti iz oči v oči in potrm delate bedarije,me pa zanima če tudi po domači hiši pišete grafite? Lep večer

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.05.2014 ob 1:13 števek gost

      Beltinski cerkveni tajkun ma šče srečo, ka se na njega nejso spravili. Pomali de liden vsega toga folgalo te de grun vdaro pa zemejo stvari f svoje roke. Tej nede tajkun bejžo na Goričko ka ga friško zgrabijo. De se vidlo što ma vekše greje.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.05.2014 ob 7:33 tores gost

      Nej je župnik krijf či špila korvarijo krijvi sa farani ka k takšnomi župniki sploj v cerkef odijo

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. porabje
      03.05.2014 ob 10:50 porabje

      Gvüšno, ka so takši mladi delali, steri nejmajo boukšoga dela. Pa nika ne vala, či pravimo, ka v tejn, pa v tiston je krijva cirkef, ali pop, ali pa püšpek. Cirkveni ran je kulturni spomenijk, nej samo iža pobožnosti. Eta cirkef je tüdi eden kulturni pa zgodovinski zaklad te krajine. Ka bi bilou, či bi doj pofarbali tisti velki spomenijk tan v Soboti, pa bi cüjcek rijsali na kip partizana? Jeli bi vekši nemer grato?

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      03.05.2014 ob 13:10 naci gost

      Prste jim vkraj posekati pa kdo koli je to storil.....naj svoji materi,očetu,otroku na glavo to nariše.....pes

      11 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      03.05.2014 ob 13:51 vinko megla gost

      o porabje pa ge si tij pa kak si kaj.Po mojen je tou napravo eden od tistij šteromi je pop ženo vred jemau krivi so popi če se nebi krvanili jim niki bouk nebi nikaj delau.Banda edna pa so vsi isti tovaji.Tej kanžori lejko pou Boltinec vred zeme so spočiti in dobro gor zranjeni na tou je moje mišlenje.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. porabje
      03.05.2014 ob 13:58 porabje

      zdravo vinko, gnesden dosta dela man doma. Dönok, či praviš, ka je pop fkraj jemau ženo, teda zakoj cirkef bantüvajo? Neje ran krijf, liki človek, ki je tou delo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      03.05.2014 ob 14:08 fidlboy gost

      Kak koli je cerkev z duhovščino pokvarjena, tega idiotizma ne morem odobravati. Policiji dam prav, da sumijo nekoga z ambasade- ne organizatorji ampak kak njihov obiskovalec. Not v Ambasadi majo Jugoslovansko zastavo, grejo se neki trdi komunizem, tudi jaz bi prvo logično pomislil na njih. Škoda. Včasih majo tam kar dobre bende. Marsigdaj bi si tam rad ogledal kak dober koncert, pa ne grem niti blizu tja, ker so politično skrajno levo usmerjeni. Za tak klub se ne spodobi, da se grejo politiko palevičarje in Jugoslavijo, dobro da se ne pojavi še kak fašistični klub, kjer bi se odvijali koncerti. Fajn bi blo, da bi že enkrat nekateri preboleli Titoja in Jugoslavijo. Pravite, da je blo lepo v tistih časih, je bilo ja, delavec je res tisti čas mel več pravic kot danes, a to je tudi vse kaj je bilo pozitivnega. Zakaj je tudi za časa Titoja in Juge na tisoče slovencev bežalo v Nemčiji, Avstrijo in Francijo ter druge tuje države delat in živet, če je blo tak fajn pri nam živet? Zaradi diktatorstva. Ker si samo besedo proti komunizmu povedal, pa si se na hitro znašel v zaporu in tudi brez službe ostal. In vi Ambasada, takšno sranje podpirate. Nič bolši niste po duši, kak pokvarjena cerkev.

      14 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. porabje
      03.05.2014 ob 14:14 porabje

      Ne vem fidlboy, ampak misliš, če so taki ljudje delali to, bi s takimi grafitiji iznakazili cerkev?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      03.05.2014 ob 14:46 vinko megla gost

      Ja ka pa te kaj delaš takšnoga Porabje te že dugo nejsan nigdi najšo.Znaš tou ti dan praf glede cerkvi samo mogouče je človeka zapizdilo kda je njegovo ženo doubo z popon rejan zakoj ga je nej še na večerjo kama pozvo pa te popi gor nadejvo ajde Porabje drži se pa ne delaj dosta.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      03.05.2014 ob 14:58 fidlboy gost

      Ja Vinko megla tou je tudi edna od varjant, ka ti praviš, ka je komi pop koga nategno, samo ne biti prepričan, ka je tou bla glih žena, znaš ka njim je vseedno či je moški ali ženska, samo ka je šupak.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    18. gost
      03.05.2014 ob 15:14 vinko megla gost

      Rejsan tou ti dan prav@fidlboy zatou ka san pred lejtami ču kda so v soboti špilali takše norije kda je pop mešo mou je drugi pop je mi ga vkrej zeu pa nategno tudi možno pa je navoščlijvi bu ka je njej njega samo babe so pa tak soraj vsakši den prinjen ka je mi kujajo pa po hrpti perijo in te ka se zgodij ovi ma veselico moži pa po njivaj z traktorami bisnejo ja vidiš te pa so navole.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    19. gost
      03.05.2014 ob 21:56 teja gost

      Joj, dragi moji! Vidi se, da komentirate tisti, ki ste imeli slovnico cvek in niste prilezli do konca osnovne šole!!! Bili bi pa radi zelo pametni!!!

      8 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    20. gost
      03.05.2014 ob 23:48 jaz gost

      Zakoj pa beltinski zupnik kasejra mase,ci jih sploj ne vodi on'ampak drugi. Le kje je takrat on

      4 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    21. gost
      04.05.2014 ob 13:16 vaščan gost

      Benkovič ma v Trdkove redno vilo postavleno z bazenon, kero je postavo ka je pejneze spokradno, banda un pa tej štumf

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    22. gost
      04.05.2014 ob 20:02 domačin gost

      TUDI TAKI VANDALI BODO PRIŠLI PRED BOŽJO SODBO !!!???

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    23. ffran
      04.05.2014 ob 21:34 ffran

      beltinski plebaoš nej še nikdar zamudo meše , le ovčice na katere bi naj pazil (verniki) se ne orientirajo po njegovoj vori (prdejo nepravočasno na pašo)

      5 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.