https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tekmovanje v kuhanju motovilskega bograča in Mladi Gamsi v Motovilcih

Motovilci, 04.05.2014 ob 15:30  

V Motovilcih so včeraj pripravili 1. tekmovanje v kuhanju motovilskega bograča, ki ga je pripravilo Društvo za šport, kulturo in turizem Lukaj iz Motovilcev.


Začeli so s tradicijo, ki se bo glede na številni obisk nadaljevala tudi v prihodnje.

Tekmovalo je 10 ekip, ki so štele vsaj štiri člane. Organizator je vsem tekmovalcem priskrbel približno tri kilograme mesa, drva in kotle, vse ostalo, kot npr. začimbe in pribor, pa so si ekipe priskrbele same. Bograč je ocenila komisija, ki so jo sestavljali tekmovalci iz oddaje Gostilna išče šefa Fredi, Lidija in Irena. Ocenjevali so barvo, okus, aromo in gostoto bograča. Najboljše tri ekipe so bile nagrajene z denarnimi in praktičnimi nagradami, ostali pa so dobili spominske zahvale za sodelovanje.

Prvo mesto je osvojila ekipa Tašča z zetoma iz Bodoncev (150 evrov in praktična nagrada), drugo mesto ekipa Vas Dolič (100 evrov in praktična nagrada) in tretje mesto ekipa Štiri ženske.com iz domačih Motovilcev (50 evrov in praktična nagrada).

Čeprav je organizatorju zagodlo vreme, so se vseeno številni obiskovalci zabavali pozno v noč s skupino Mladi Gamsi.

Po končanem tekmovanju je potekala prvenstvena tekma v malem nogometu med ekipama DŠKT Lukaj in Gornji Slaveči.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. mitaja
      05.05.2014 ob 5:46 mitaja

      glede na fotke, ste malo zgrešile z naslovon: Prvenstvena tekma v malem nogometu med ekipama DŠKT Lukaj in Gornji Slaveči :)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.