https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Malčki v novih prostorih vrtca Gozdiček v Murski Soboti

Murska Sobota, 06.05.2014 ob 7:05  

Minule prvomajske počitnice so zaposleni v enoti Gozdiček vrtca Murska Sobota izkoristili za selitev opreme in igrač iz starih prostorov v nove. Včeraj so tako starši svoje malčke prvič pripeljali v nove prostore te enote. Nov vrtec pa si je ogledal tudi murskosoboški župan Anton Štihec.


S tehničnim pregledom, ki je bil opravljen 24. aprila se  je tudi uradno zaključila prva faza projekta Novogradnja vrtca Murska Sobota, enote Gozdiček, ki je zajemala novogradnjo montažnega objekta. Do dejanske selitve zaposlenih in otrok v nove prostore je bil finančni del projekta realiziran v deležu 48 odstotkov oziroma v višini 1.185.082,32 evrov. 

Nov vrtec si je včeraj, skupaj z ravnateljico vrtca Murska Sobota Bernadko Marič, ogledal tudi Štihec. Malčki, ki so se v sončnem vremenu zadovoljno igrali na novih pokritih terasicah, so bili navdušeni. Županu so spontano uprizorili celo krajši nastop, ki so ga poimenovali "otvoritev novega vrtca". Prav tako so navdušeni zaposleni v vrtcu, ki so županu ponosno razkazali nove, prostorne in svetle igralnice ter druge skupne prostore. Sicer pa je zaključek vseh gradbenih del pri projektu predviden do začetka avgusta, selitvi v nov objekt bo sledila rušitev starega montažnega objekta, obnova dela objekta imenovanega Paviljon ter ureditev okolice, da se bodo malčki lahko tudi prosto gibali po zelenih površinah in igralih okrog vrtca.

Nov objekt vrtca je visokoenergetsko varčen (poraba toplote do 35kWh/m²), njegova skupna površina je 1.636 m², od tega je 1.161 m² novogradnje, 475 m² pa bo prenovljenih obstoječih površin. Skupno je v vrtcu 11 oddelkov, ki se delijo na 6 oddelkov drugega starostnega obdobja, 4 oddelke prvega starostnega obdobja in 1 razvojni oddelek. Kapaciteta vrtca, ki izpolnjuje vse predpisane standarde in normative v zvezi z zahtevano igralno površino na otroka, ob maksimalnem številu otrok v oddelku, se je iz 172 otrok povečala na 200 otrok.

Izjavo Štihca ob obisku v vrtcu Gozdiček si lahko ogledate na sledeči povezavi: http://www.murska-sobota.si/aktualna-video-izjava

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.