https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Dva kandidata za mesto strokovnega direktorja soboške bolnišnice

07.05.2014 ob 10:00  

Splošna bolnišnica Murska Sobota je 20. marca objavila razpis za mesto strokovnega direktorja. Na razpis sta prispeli dve prijavi, eden od teh je zdajšnji strokovni direktor Daniel Grabar.


Ali bo na mestu strokovnega direktorja ostal Grabar, ali ga bo nadomestil drug kandidat, bo odločal svet zavoda na seji, ki naj bi bila predvidoma sredi meseca maja. Svoje mnenje mora podati tudi strokovni svet bolnišnice, pred izbiro sveta zavoda pa mora mnenje o kandidatih izraziti tudi direktor bolnišnice Bojan Korošec, poroča Pomurje.si.

Prijavljena kandidata sta morala poleg izpolnjevanja razpisnih pogojev (univerzitetna medicinska izobrazba oz. pridobljen naslov doktor medicine, opravljena specializacija in vsaj pet let izkušenj na organizacijski in upravljalski ravni) v prijavi podati tudi program dela in vizijo razvoja zavoda.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.05.2014 ob 10:13 smrkci gost

      Ja sem slišal da sta dva kandidata za direktorja,in to sta Janez(Ivan) Janša in Zoran (Zoki) Jankovič.Imajo pa z mesnico murska sobota dobro pogodbo sklenjeno.

      3 39 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.05.2014 ob 13:14 M gost

      Ena pa ista imena vsa ta leta. Mi ne diši ravno po demokraciji, prej po hitrem utišanju in zatiranju morebitnih drugih kandidatov. Vsaj tako je bilo, ko se je čakalo na novega ekonomista, smo pa samo ugotovili, da ima Maček 9 življenj (verjetno tudi toliko kazenskih ovadb). Skratka tipična politika oz. politiki, ki se oklepajo svojih dobro plačanih delovnih mest z kvazi vizijo. Na upravi mislijo, da če so oni zadovoljni, da so zaposleni tudi zadovoljni. Dejstvo pa je, da zdravniki in zdravstveni delavci zapuščajo SBMS in odhajajo v tujino kjer so boljši delovni pogoji in plačilo in kjer se jim ne očita koliko brezposelnih čaka na njihova delovna mesta! Skratka isti pajaci do upokojitve, potem pa nekdo iz njihovega rokava. :)

      49 36 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.05.2014 ob 19:08 MLAD ZDRAVNIK gost

      Kako mimo, gost M !! Dr. Grabar bi imel vsaj dvakrat večjo plačo, če bi bil samo zdravnik in ne strokovni direktor v vodstvu!!! Ja, gredo v Avstrijo probat, so imeli v bolnišnici takšen primer zdravnika, pa je po pogodbi za določen časv Avstriji dobil odpoved, ker se ni izkazal, saj je v Avstriji treba delati dosti več kot v Sloveniji, pogoji dela so veliko težji. Res pa je, da živimo v državi, ki je v razsulu in če je bolnica v najrevnejši regiji v tej državi med najboljšimi po mnogih kazalnikih in pokazateljih bi zaposleni morali biti zadovoljni, ne pa da blatijo in pljuvajo v lastno skledo!! Veliko je mladih zdravnikov, ki si želimo službe v tej bolnišnici!!

      46 41 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      07.05.2014 ob 19:15 PACIENT gost

      Se strinjam z zgornjim prispevkom. Sem bila pacijentka na kirurškem oddelku. Zahvaljujem se dr. Krambergerju, vsem sestram in osebju. Bili ste krasni, imela sem težko operacijo in res ste vsi, od operacije dr. Krambergerja do sester z vsem negovanjem in oskrbo do fizioterapevke Eme bili več kot dobri. bolnišnica je zelo dobra in žalosti me, da jo kritizirajo tisti, ki ne vedo, kako je, če si bolnik! Le tako naprej!

      45 39 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      07.05.2014 ob 20:39 M gost

      @gost - MLAD ZDRAVNIK in ti si zdaj s tvojo visoko izobrazbo najprej napisal meni repliko, potem si odkljukal 14 plusov in meni nekaj več minusov, ker malo pred tvojim prispevkom, ko sem preverjal to novico nisem imel še nobenega minusa. Prava politična poteza, tebe bodo kar na upravi zaposlili. @gost - PACIENT oz. @gost - MLAD ZDRAVNIK, kaj ima pacient z upravo in z njenim odnosom do zaposlenih? Nič, a ne?

      37 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      07.05.2014 ob 20:44 mačakov pajdaš gost

      Dohtarji ???? http://www.p-inf.si/aktualno/crna-kronika/zloraba-polozaja-na-zatozni-klopi-nekdanji-direkto/

      14 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.05.2014 ob 20:50 M gost

      Evo ti dokaz, kako se pluseki klikajo, da te ni sram! Še na portalih bi goljufali z glasovi, sigurno si iz uprave. In potem vi drugim o etičnih in moralnih načelih?! Sramota!

      10 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.05.2014 ob 21:17 Čika-pajo gost

      Pajdaš kaj si hotel povedati z to pompozno naslovnico, če si kaj hotel pokomentirati komentiraj pošteno če seveda premoreš toliko poštenosti in besednega zaklada da iz svoje glave kaj pametnega napišeš.Kar se pa tiče zdravstva zdravnikov in njihovega poštenja pa lahko povem samo da g. Šumak je in bil pošteni zdravnik in poštena oseba naklonjena malim ljudem. Če si pa zaradi bedakov kateri ti svetujejo kako postopati da rešuješ dano situacijo in vsi vemo v kakšni situaciji je zdravstvo potem obtolženi na sodišču se mi pa zdi skregano z vso moralo tožnikov.In da vam vsem še osvežm spomin tudi sedanji naslednik dr.Šumaka je v postopkih.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      07.05.2014 ob 21:26 bandi gost

      Samo doktori doktori pa doktori ka pa čistilke ka pa kujari ka pa navadne medicinske sestre pa hišniki.Za te srmake se pa nikaj ne čuje , kak morejo delati za minimalno plačo dobesedno garati v pralnici za njo.Zdaj da pa bolnica več nemre dobiti kujara šteri bi van kujo ka pa tdaj nede dugo ka do z lupo iskali srmake šteri bi bili pripravleni iti delat za mizerijo.Avstrija je tu pa fala bogi ka je tak ka se do te vkonomistični veleumi zbudili pa do tudik ten malin lidem privoščili plačane nadvore pa pošteno plačo.Nišče ne pravi ka si doktori ne zaslužijo plač nešteri si zaslužijo duple samo tudi lidke keri nemajo takših titul morejo gesti pa dostojno živeti.

      7 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      08.05.2014 ob 17:06 ms gost

      PACIENT.......... V članku se ne omenjajo doktori sestre in fizioterapevti .Tü se pijše o izbiri strokovnoga direktora .Ne mejšaj jaboke z grüjškami in ne hvali prehitro dneva pred nočjov .Nekaj pijšete pa ne prečitate prispejvka o kom in čem je beseda .

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      08.05.2014 ob 17:11 ms gost

      Gost ....M ----------- prav maš .Eni se nedo dali vö iz pisarne če do jih vlekli tak so že kak da bi Bolnica bijla samo od dva človeka .Of kosmati nema samo 9 življenj venda ma 20 ampak tüdi tej bogatašje do šli z toga sveta še žmetnjej ka do mokli tou pridobljeno bagastvo tü pistiti .

      3 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      08.05.2014 ob 21:51 maček gost

      je mogoče katera za ganbang????

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.05.2014 ob 14:26 Verzuska gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.