https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Folklorno popoldne v Bogojini

Bogojina, 12.05.2014 ob 7:05  

Na nedeljsko popoldne so v Bogojini zopet pripravili srečanje odraslih folklornih skupin v dvorani kulturnega doma. Dogodka se je udeležilo lepo število ljudi.

Kot prvi so na srečanju odraslih folklornih skupin nastopili domači iz folklorne skupine KUD Jožef Košič Bogojina. Za njimi so nastopile še beltinska folklorna skupina KD Marko Beltinci, Veteranska folklorna skupina KUD Beltinci, folklorna skupina KUD Budinci ter KTD Moščanci, skupini KTD Goska Satahovci, Podkolonca TD Cankova ter folkorna skupina KUD Beltinci. Vse skupine je strokovno spremljala Neva Trampuš, organizator dogodka pa je bil OI JSKD Murska Sobota.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.