https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

TRENDI

Danes zvečer hujšajte z luno

14.5.2014  

V obdobju polne lune ali mlaja lahko v 24-ih urah izgubite tudi do slabe 3 kilograme. Pri tem morate uživati le tekočino, torej nobene trdne hrane. Piti je potrebno veliko vode, da v čim večji meri povečate učinkovitost lune. Koliko pijete je odvisno od vas samih. Dejstvo je, da je 2,5 do 3,5 l dovolj za večino ljudi, vendar pa lahko popijete tudi več.


Hujšanje in razstrupljanje telesa

Poleg tega, da lahko v enem samem dnevu izgubite tudi do slabe 3 kilograme, je lunina dieta odlična tudi za razstrupljanje telesa in izboljšanje odpornosti. Dieto se lahko uporablja skozi celoten cikel lune, s čimer posameznik še dodatno izgubi odvečne kilograme, lahko pa se uporablja tudi za povečanje učinkovitosti drugih programov prehranjevanja.
 

Foto: becomegorgeous.com

Brez tveganj za zdravje

V primeru pestrega načina življenja, ki otežuje kuhanje posebne hrane ali držanje dolgotrajnih in zahtevnih diet, je lahko lunina dieta vsekakor odličen način za izgubo telesne teže in ponovno pridobitev občutka lahkotnosti in zdravja.

Rezultatom hujšanja z luno je bilo do danes priča že mnogo žensk po vsem svetu. Poudariti je treba, da takšen način hujšanja ne predstavlja nikakršnih tveganj za zdravje, a kot vedno, se je tudi pri tej dieti priporočljivo predhodno posvetovati s svojim zdravnikom. Upoštevajte, da postenje ni priporočljivo za nosečnice, za ženske, ki poskušajo zanositi in za doječe matere.

Izberite pravi trenutek

Skrivnost lunine diete je v tem, da hujšanje poteka na določene faze lune. Osnovni program hujšanja z luno traja le 24 ur in mora potekati v času polne lune ali mlaja. Za nastop časa polne lune in mlaja lahko uporabite preprost koledar z luninimi menami.
Pomembno je, da hujšanje začnete takoj, ko nastopi določena mena lune. Če se to zgodi medtem ko spite, odlično! S programom diete pričnite takoj, ko se zbudite in z njim nadaljujte še nadaljnjih 24 ur. Če se nova mena prične sredi dne, lahko do nastopa te mene, jeste in pijete karkoli si želite, nato pa vse skupaj prekinete za 24 ur.

Foto: prehrana-zdravje.si

Kaj lahko jem in pijem?    

V obdobju polne lune ali mlaja morate 24 ur uživati le tekočino, torej nobene trdne hrane. Piti je potrebno veliko vode, da v čim večji meri povečate učinkovitost lune. Koliko pijete je odvisno od vas samih. Dejstvo je, da je 2,5 do 3,5 l dovolj za večino ljudi, vendar pa lahko popijete tudi več. Poleg vode lahko pijete tudi naravne in sveže stisnjene sadne in zelenjavne sokove, ki bodo telo oskrbeli z dodatnimi in čistimi hranili ter energijo. Pijete lahko tudi čaj z medom, vendar pa ta ne sme vsebovati nobenega sladkorja. Čaj in sok sta lahko še posebej koristna v
trenutkih, ko postajate lačni. Tekočine, ki vsebujejo sladkor, maščobo ali sol, bodo vplivale na vaše hujšanje, zato niso dovoljene. To pomeni nobenega alkohola in mleka ter ničesar, kar vsebuje sladkor ali dodatke oz. aditive.

Rezultati vidni že naslednji dan

Pitje večjih količin tekočine bo spodbudilo aktivnost ledvic in omogočilo, da telo izgubi nekaj odvečne vode. To bo pomagalo izločiti strupene snovi, ki se kopičijo v telesu zaradi uživanja nezdrave hrane, slabe prebave in stresa ter zagotoviti razstrupljevalni učinek, ki bo okrepil imunski sistem.
V tem dnevu postenja lahko izgubite tudi do slabe 3 kilograme, kar je posledica izgubljene vode. Za vzdrževanje pridobljene teže in nadaljevanje hujšanja se priporoča redna telesna vadba in pametne prehranjevalne navade skozi preostanek meseca.

Foto: prevention.com

Koledarček za hujšanje s polno luno za leto 2014

16. januar ob 5:52

15. februar ob 0:53

16. marec ob 18:09

15. april ob 9:44

14. maj ob 21:17

13. junij ob 6:12

12. julij ob 13:25

10. avgust ob 20:10

9. september ob 3:38

8. oktober ob 12:49

6. november ob 23:22

6. december ob 13:26

Foto: boomsbeat.com

Vir: diete365.si, lunin.net

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2014 ob 16:54 retro gost

      Hujšanje?! Gnes je finale Europa League...pizza, čips, kokice in pivo na menuju, :)

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2014 ob 12:28 77 gost

      Recep za hujšanje,moreš vprašati politike,kako ljudem vzeti službe in delo.Ljudem pobrati ves denar da si ne morejo kupiti hrano,pa da vidiš kako shujšaš,ni potrebna luna.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.