https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V SOIC znova naprodaj parcele v vrednosti 800 tisoč evrov

Murska Sobota, 01.12.2010 ob 8:13  

Prihodnji ponedeljek bo v Uradu župana Mestne občine Murska Sobota javna dražba za prodajo treh stavbnih parcel v Severno obrtni-industrijski coni (SOIC) v skupni vrednosti čez 800 tisoč evrov.

Vse tri stavbne parcele so skupaj velike 44.677 kvadratnih metrov, izklicna cena enega kvadratnega metra pa je 18,40 evra brez DDV. Če bo za omenjene tri parcele po vsaj en zainteresirani kupec, bi murskosoboška občina lahko iztržila skupaj 822.056,80 evrov brez DDV.

Stavbne parcele, ki se bodo dražile

Rok za pričetek gradnje konec septembra 2011

Omenjene parcele se prodajajo že drugič, morebitni kupci na tej ponovljeni javni dražbi pa bodo dolžni z gradnjo pričeti najpozneje do 30. septembra 2011. Če to ne bodo storili, lahko Mestna občina Murska Sobota od kupca do konca leta 2011 zahteva prodajo nepremičnine po enaki ceni kot jo bila kupljena na javni dražbi.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. vinci
      01.12.2010 ob 9:14 vinci

      Kupcov je dosta ali če do odali v ton časi, je pa pitanje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.