https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

V soboto na TV AS prenos tekme Veržej : Šenčur

Veržej, 16.5.2014  

Vabljeni k ogledu tekme 2. SNL med Veržejem in Šenčurjem. V živo samo na pomurski Televiziji AS.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      16.05.2014 ob 19:24 as gost

      Upam, da bodo kamero postavili dovolj visoko na tribuni, da ne bodo smetali gledalcem, ki si bodo tekmo ogledali v živo....

      1 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.05.2014 ob 23:15 ludi gost

      Bravo VERŽI SVAKA ČAST IN ČESTITKE.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2014 ob 9:21 gledalec gost

      Veržejčani ; igrali ste moško hitro korajžno agresivno in to prinaša rezultat, kapo dol če boste tako korajžni v novi sezoni se ne bojim da bi izpadli. Za tako igro moraš imeti ogromno kondicije in to gre vam in seveda dobremu delu trenerju Gaborju, čestitati za ogromno truda, ki ste ga vložili .Zavezali ste tistim usta ki so mislili da boste plesali eno sezono v 2 ligi. Gledalci prihajajo in to je dobro za klub in vas in če pogledaš ostale klube v 2 ligi imajo manj obiska in če boste vi nadeljevali z takim ( garanjem ) sem siguren, da v novi sezoni se bo obisk na tekmah povečal, ker če pogledaš novo 3 ligo ( pomursko ) bo kvaliteta padla in vi ste tisti ki boste Pomurski nogomet predstavljali na višjem nivoju Še enkrat čestitke in čim manj poškodb.....

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2014 ob 15:05 beno gost

      To je plot velikih odrekanj in trdega dela skozi celo sezono. Igralci so zelo napredovali tako domači, kot mladi igralci Maribora, ki igrajo že v članski ekipi Maribora. Največja zasluga gre tukaj trenerju Gaborju, ki je v te igralce verjel in v tem klubu postavil zelo visoke standarde. Ni bilo lahko iz tretje lige prit na drugoligaški nivo, ampak je uspelo in izrekan vsem v klubo NK VERŽEJ vse čestitke in ste lahko ponosni na svoje delo.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.