https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Našli mrtvega moškega

 

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali prometno nesrečo z gmotno škodo, dve kaznivi dejanji, dva požara, štiri kršitve javnega reda in miru, pet primerov poškodovanj vozil na parkirnih prostorih in dva primera povoženj divjadi.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino in povzročitev splošne nevarnosti. V Murski Soboti je neznanec, iz blagajne v gostinskem lokalu, ukradel kuverto z denarjem. V Gornji Radgoni je, zaradi cigaretnega ogorka, zagorela postelja v več-stanovanjski hiši. Požar so pogasili gasilci. Škode je za 150 EVR. Zober povzročitelja sledi kazenska ovadba zaradi povzročiteve splošne nevarnosti.

V Ižakovcih pa so zagorele saje v dimniku stanovanjske hiše. Pri tem škoda ni nastala. Požar so pogasili gasilci.

V Beltincih je bil najden mrtev moški. Zdravnik je podal mnenje, da je padel zaradi epileptičnega napada in se tako poškodoval, da je na kraju umrl.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo preko dneva na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

Danes smo stopili v praznični december. To je čas pričakovanj, obdarovanj, veselja in lepih želja. Policisti bomo skrbeli, da boste veseli december preživeli varno. Veliko za vašo varnost pa lahko storite tudi sami, zato upoštevajte nasvete v naslednjih dneh, saj želimo, da praznične dni preživite varno.

    Komentarji

    1. vinci
      01.12.2010 ob 9:16 vinci

      Varno , tou je najbole važno. Veselo pa sak po svoje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.