https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Nuskova: Med vzvratno vožnjo trčil v peško in jo stisnil ob tovorni avtomobil

17.05.2014 ob 6:18  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, sedem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru in  pet primerov povoženj divjadi.

V obravnavanih prometnih nesrečah je bilo pet udeležencev lahko telesno poškodovanih, ena udeleženka pa je utrpela hudo telesno poškodbo. Ob 08.50 uri je v Nuskovi voznik osebnega avtomobila med vzvratno vožnjo s parkirnega prostora na lokalno cesto trčil v peško in jo stisnil ob tovorni avtomobil. Peška odpeljana v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je utrpela hudo telesno poškodbo. Materialne škode je za 1.100 EVR.

S področja kriminalitete obravnavane štiri tatvine, vlom, poškodovanje tuje stvari in goljufija. Na avtocestnem postajališču pri M. Soboti in v Sebeborcih sta bili obravnavani tatvini goriva iz parkiranih tovornih vozil, v M. Soboti pa je bila obravnavana še tatvina moške jakne. V Puconcih je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari, v Lendavi pa goljufija pri prodaji osebnega avtomobila.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na  javnih krajih in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervencijah pomirili in s kršitvami prenehali.

Danes bo potekala mednarodna tekaška prireditev »34 MARATON TREH SRC«. Zaradi prireditve bodo zaprte določene ceste in spremenjen prometni režim. Na cesti Radenci-Petanjci-Tišina-Tropovci-Gradišče-Tišina-Vanča vas-Rankovci-Gederovci-Murski Petrovci-Radenci bo med 08.00 in 15.30 uro popolna zapora. Udeležence v prometu opozarjamo, da so strpni in dosledno upoštevajo prometno signalizacijo.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.