https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nočno ozračje Maratona treh src ogreli Tabujevci

Radenci, 18.05.2014 ob 11:30  

Kot vsako leto, so tudi letos organizatorji radenskega Maratona treh src poskrbeli za dobro zabavo. Tokrat je tiste, ki jih ni zmotilo nekoliko slabše vreme, zabavala skupina Tabu, ki je z novimi in starejšimi hiti poskrbela za "finale" letošnjega maratona.




Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

OGLEJTE SI TUDI:

FOTO: Na 34. maratonu treh src slavila Kenijec Kiprotich in Madžarka Szabo

 

FOTO: Tekači na 34. Maratonu treh src v Radencih so se že podali v lov na rekorde

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.05.2014 ob 11:51 vinko megla gost

      rejsan tak je fajn bilou ka so edni spali pa nebon pravo kje drugi so jin pa žene pejglali žalosno žalosno je tou ka takše somarije občina delati da naj bi se rajši pobrigala za lidij ka nemajo kaj zajesti v toj Soboti a vseno je še vredi saj tou so tak proiseljeni gospocki kmetje kmetavzarski lakotnjaki .

      0 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.05.2014 ob 19:20 gost gost

      Vinko Megla,ka je za tebe v Polani svalilo kšenki krunplov ,v Seli si pa mogel plačati,pa si zato tak navreti.Tvoji komentarji so nej telko vredni ka se sploj pišeš Vinko Megla.Püsti Pücke in kosce z Sela na meri,naj delajo ka jih veseli,ti pa dvakrat premisli ka boš drigoč komenteral,znaš kak pravijo ....ele mamino.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      18.05.2014 ob 22:48 ges gost

      Vinko, ja ka ma zaj te veze Sobota z maratonon v Radencaj??? Se vidi ka samo komentejraš neka na pamet, brez ka bi sploj pogledno ka za članka komentejraš... čuda ka butcov mamo v ton prekmurje...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      18.05.2014 ob 23:12 vinko v megli gost

      njajte toga vinkoja, vej si je pa nej san kriv. takšni so pač impotentni lidje z malimi kurcami.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      19.05.2014 ob 7:17 miha gost

      Mate praf te bedak vinko megleni v glavi drujgo ne dela kak samo sinfa vse prispevke sebe pa nevide kakse sirmak je v glave

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.