https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Kema Puconci s 5:2 proti Ižakovcem

Puconci, 19.5.2014  

V 22. krogu I. MNL je ekipi Keme Puconci uspelo na domačih tleh ugnati ekipo Aque iz Ižakovec z rezultatom 5:2 (3:2).


V prvih desetih minutah igre so padli kar trije goli, v 2. minuti je prvi gol za domače dal Fujs Andrej, v 8. minuti pa Pozderec Denis za goste. V 10. minuti je po uspešni 11-metrovki Mihaliča Boštjana Kema Puconci povedla z 2:1. Po nekaj napetih trenutkih med sodnikom in trenerjem ter predstavnikom kluba iz Ižakovec se je tekma nadaljevala in v 26. minuti je Kežmah Denis za goste rezultat izenačil na 2:2. Prvi polčas se je končal z rezultatom 3:2 po golu Fujsa Andreja v 33. minuti.

V drugem polčasu so igro vodili domači in k svojemu rezultatu dodali še dva gola v 58. (Fujs Andrej) in (v dobesedno v zadnjem trenutku) v 90. minuti (Mihalič Boštjan). Tako se je tekma zaključila z rezultatom 5:2 za domače.

Igralci Kema Puconci: Temlin Sandi, Kuzma Marko Slavko, Cipot Fabijan, Poredoš Mitja (od 58. Glavica Tomislav), Marič Tomo (od 54. Abdiji Samir), Huber Andrej (od 75. Grlec Primož), Budja Gregor (od 75. Kuronja Tomaž), Fujs Andrej, Mihalič Boštjan, Frumen Dejan (od 65. Matis Nejc Jan), Bukvič Jan; trener: Krančič Štefan

Igralci Aqua Ižakovci: Vereš Boštjan, Jerebic Tomaž, Mertuk Bojan, Kuzma Janez, Kežmah Denis, Pozderec Denis, Rengeo Dejan, Forjan Daniel, Maroša Ambrož, Kosi Mitja (od 46. Smodiš Alen), Majc Sašo; trener: Horvat Branko

Strelci: Fujs Andrej (2., 33., 58.) in Mihalič Boštjan (10. in 90.) za Kemo Puconci, Pozderec Denis (8.) in Kežmah Denis (26. ) za Aquo Ižakovci

Sodniki: glavni sodnik Grlec Simon, prvi pomočnik Pečnik Matija in drugi pomočnik Žekš Aleksander

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.