https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Z dobrodelnim odzivom v Črenšovcih zadovoljni, akcija znova v četrtek

Črenšovci, 21.05.2014 ob 8:30  

Skorajda ni kraja v Pomurju, kjer se v teh dneh ne bi odzvali, da pomagajo prizadetim v poplavah na območjih Srbije, Hrvaške in BiH. Obiskali smo zbirališče v Črenšovcih, kjer so bili z odzivom več kot zadovoljni, zato so se odločili, da akcijo ponovijo v četrtek.


Včeraj so člani PGD Črenšovci organizirali akcijo zbiranja sredstev, ki jih v teh dneh najbolj potrebujejo na poplavljenih območjih Srbije, Hrvaške in BiH. V štirih urah zbiranja so zbrali okoli 1.300 kg oblačil, hrane in vode, ki bo v organizaciji Rdečega križa prepeljana na prizadeta območja. Zbrali so oblačila, posteljnino, blazine, vzglavnike, plenice, odeje, brisače, pripomočke za higieno, vzmetnice in hrano.

Vse prinešene stvari so pregledali, sortirali, stehtali in zapakirali v škatle. Ker se je med krajani pokazal velik interes, da pomagajo, so se gasilci odločili, da akcijo zbiranja ponovijo, in sicer v četrtek, 22. maja med 16. in 20. uro. Vsa zgoraj našteta sredstva lahko prinesete jutri v dvorano gasilsko-vaškega doma v Črenšovcih.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.05.2014 ob 10:39 Savo gost

      Svaka čast !!!

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.05.2014 ob 13:12 tinč gost

      NEJ SVAKA ampak VSAKA ČAST , za dejanje , ki ste ga , in ki ga še nameravate STORITI !!!!!! BOUG VAM PLATI !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.