https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Dijaki srednjih šol zaplesali četvorko v Murski Soboti

Murska Sobota, 23.5.2014  

Tako kot vsako leto, so tudi letos dijaki različnih srednjih šol zavzeli Slovensko ulico v Murski Soboti in zaplesali ulično četvorko. Približno 500 dijakov se je zbralo v središču mesta, pred samim plesom četvorke pa jih je pozdravil in nagovoril župan Mestne občine Murska Sobota Anton Štihec.

 

Kot je povedal Štihec, so pred dijaki težki dnevi, saj prihaja matura in se bo treba učiti, hkrati pa so za njimi štiri leta srednje šole in osnovna šola. "Ves ta čas ste se pripravljali na zrelostni izpit in tudi na vstop v svet odraslih. Vaši starši in profesorji ter profesorice so lahko ponosni na vas. Ker boste kmalu šli študirat, vam želim veliko uspeha, poguma in vztrajnosti, nikoli pa ne pozabite od kod prihajate, iz našega prelepega Prekmurja," je v svojem nagovoru povedal Štihec.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.05.2014 ob 23:48 @somebody gost

      mene pa zdaj zanimle dragi starši...zakoj ne komentejrate??? ka vaši sineki pa hčerkice so na slikaj!! zakoj zdaj ne pišete bedarije!! pa pač zdaj te požrli stvari ali?????svašta....neman nič proti tomi ka se dogaja..je tradicija, sicer vsako leto malo hujše samo pač....speed of our lives!

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2014 ob 5:47 majster gost

      Zopston lejčejo po cestaj pa se po parke kotajo, če do itak na rbte stareša dale živele do minimalno 30. leta fajn na podpore, stareš de pa ten huliganan cigaretline kipuvo ali?????''

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.05.2014 ob 8:40 gost gost

      bouga deca...ka de z njij, dela nega..

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.