https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Že 18. Bogračijada v Murski Soboti

Murska Sobota, 24.05.2014 ob 15:15  

Iz kotlov sredi Murske Sobote je danes znova zadišalo po bograču. Pred hotelom Diana se odvija že 18. Bogračijada.


Številni nasmejani kuharji sredi Murske Sobote v kotle vkuhavajo že znane in nekatere skrivnostne  sestavine, s katerimi bi prepričali žirijo, da je njihov bograč tisti »ta pravi«. Poleg kuharjev pa si lahko radovedni in »lačni« obiskovalci 18. Bogračijade ogledajo tudi domače izdelke na stojnicah. Poskrbljeno je tudi za otroke, dogajanje pa se bo prevesilo tudi v noč, ko bo za dobro voljo skrbela skupina Avantura.

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.05.2014 ob 20:30 lle gost

      nemren gledati teh strankarskih lažnivcov ka se neka tan preseravajo.....

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.05.2014 ob 23:07 gesen gost

      Štihec sran te bilo, ka ti je štajerka küjala bograč. Ka si san osto s tof modrof listof. Pogoro si na cejloj črti. Ka so te si zapüstili, ka ti pride štajerka bograč küjat? Ge so tisti lejpi časi, da je šče bijla prava bogračijada pred Zvejzdof. To je zaj nej senca toga. Pa neke reklame sen pa ta pa neka estetitak. Zakplite se s to bogračijado. Tou nema več tistoga f sebi kak je negda bilou. Zatou tüj nega lidij.

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.