https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Trije Prekmurci z oldtajmerjem na Kočevsko

30.05.2014 ob 8:15  

Trije Prekmurci, Matej Miholič iz Skakovcev, Vojko Kuhar in Boris Šunko iz Gederovcev, so se letos podali na  “traktorski potep”, in sicer od Strukovcev do Kočevskega. Že lansko leto jim je uspel podoben podvig, saj so se s traktorjem popeljali od Strukovcev do Portoroža.

Cilj tridnevnega potepanja je bil Klinja vas pri Kočevju, kjer domuje njihov gasilski prijatelj

Potepanje je bilo še bolj zanimivo, saj so se Prekmurci na Kočevsko odpravili s 54-letnim traktorjem oldtajmerjem “Varšalovski-letnik 1960”. Potem ko so z lansko, 350 km dolgo vožnjo do Portoroža, začeli s potepanjem, ostaja sedaj to njihova tradicija. Znano pa je tudi, da bodo prihodnje leto šli bistveno dlje, od Skakovcev pa do Mosta na Soči.

                                                               

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.