https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

Miško Kontrec za en dan postal slovenska Conchita Wurst

31.05.2014 ob 15:46  

Mlad talentirani pevec, multiinstrumentalist ter igralec Miško Kontrec, ki smo ga lahko videli tudi v filmu Šanghai, se je tokrat oizkusil v prav posebni vlogi - za en dan se je prebrazil v letošnj zmagovalko Evrovizije Conchita Wurst.


O razlogih, zakaj je to naredil, Miško Kontrec pove: "Kot pevca, instrumentalista ter igralca me je zelo fasciniral/a letošnja zmagovalka Evrovizije Conchita Wurst, zato sem se odločil, da se poizkusim v njeni vlogi in moram reči, da ni enostavno. Biti dober pevec, hkrati igralec in s tem fascinirati svojo državo, Evropo in na koncu svet je lahko zelo zavidljiva, hkrati pa naporna stvar.

Že same priprave na to so bile zelo naporne, sicer pa sem kot član skupine Langa navajen prestati marsikaj in mariskaj narediti za publiko, zato sem se tokrat poizkusil v drugačni vlogi. Upam, da bo našim poslušalcem ter gledalcem to presenečenje všeč, sami pa naj ocenijo, ali mi je poizkus uspel ali ne."

Miško nam je ob koncu še dodal, da nas vse kmalu čaka nov udar skupine Langa z čisto novim singlom in morda tudi videospotom.

Avtor: Kristijan Mulec

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      01.06.2014 ob 11:56 smrt

      Ka našin lidejn se tüdi že mejša ?Vsi dedovje se te naj v babe oblačijo .Grozno kama je svejt zabredel najbole pa narod katerim rejsan falij v glavaj

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.