https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Po razburljivih zadnjih minutah remi na derbiju med Odranci in Beltinci

Odranci, 1.6.2014  

Na sosedskem derbiju v 25. krogu 3. SNL vzhod med Odranci in Beltinci je dobrih 600 gledalcev na svoj račun prišlo šele v razburljivi končnici.

Odranci - Avto Škafar Beltinci 1:1 (0:0)

0:1 - Maroša (89.min), 1:1 - Gostan (90+1min - 11m)

 

V Odrancih je sosedski derbi Odranec in Beltinec na tribune privabil zavidljivo število gledalcev, ki so bili priča razburljivi končnici tekme. V prvi polovici prvega polčasa je igra potekala med obema kazenskima prostoroma. Prvo omembe vredno priložnost na tekmi so imeli nogometaši Beltinec, ko je v 21. minuti Tkalec meril čez vrata. Odranci so na svojo zrelo priložnost čakali do 35. minute, ko je Vori ustrelil proti vratom, žogo pa je na drugi vratnici prestregel Tompa in jo poslal v vratnico. V izdihljajih prvega polčasa pa je najlepšo priložnost za Beltince zapravil Maroša, ki je tekel sam proti vratom, ter Gönca, ki je stal izven vrat, poiskušal presenetiti z lobom, a je žoga zletela mimo vrat. Moštvi sta tako na odmor odšli brez zadetkov.

Tudi prvi del drugega polčasa ni prinesel preveč dogajanja. Prve priložnosti so sledile šele od 65. minute dalje, ko so nogometaši Odranec v razmaku le nekaj minut zapravili tri zrele priložnosti preko Žerdina, Gostana in Tompe, kateremu je tudi tokrat veselje preprečila vratnica. Nogometaši Beltinec so prvič resneje zapretili v 75. minuti, ko je Dejan Sreš stekel sam proti vratom, a je njegov strel Gönc ubranil. Nato pa razburljiva končnica. V 89. minuti je Maroša prejel lepo podajo z desne strani in neoviran zadel za vodstvo Beltinec. Beltinčari so morda v mislih že imeli osvojene vse tri točke, a so nogometaši Odranec izenačili v praktično naslednjem napadu. Po prekršku nad Gostanom, je Šorli pokazal na najstrožjo kazen, ki jo je zanesljivo izvedel prav Gostan, ter se tako vpisal še 24. zadetek v sezoni in se utrdil na vrhu lestvice strelcev. Naj omenimo še, da so nogometaši Beltinec tekmo končali le z devetimi nogometaši, saj je Šorli predčasno pod pod prho, v dogajanju ob enajstmetrovki za Odrance, pokazal Zlatarju in Horvatu.

Odranci: Gönc, Hozjan, Žnidarič, Jerebic (od 72. Graj), Žerdin, Matjašec, Gostan, Botjak (od 54. Bogdan), Tompa, Vori in Raduha.

Avto Škafar Beltinci: Vöröš, Pavel (od 89. Krauthaker), Smej, Zlatar, Kerec, Horvat, Sreš D. (od 80. Hartman), Maroša (od 89. Virag), Tkalec J., Smodiš in Sreš L.

Glavni sodnik: Armando Šorli.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.06.2014 ob 16:24 kekec gost

      banda sodniška lopovska

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.06.2014 ob 20:33 kosobrin gost

      cuzeki in eceki!!!

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.