https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Slatina v Hodošu do minimalne zmage

Hodoš, 2.6.2014  

Včeraj je bila v Hodošu odigrana tekma med domačim Hodošem in Slatino iz Radencev.

Hodoš : Slatina 0:1 (0:0)

Strelec: 0:1 Zorko (89)

 

V Hodoš je Slatina prišla ranjena po visokem porazu z NK Križevci ter dokaj oslabljena, saj zaradi dveh izključitev v prejšnjem krogu in (po neuradnih informacijah) birme ni imela rezervnega igralca. Tako je že v uvodnih minutah kazalo, da Hodoš ne bo imel problema osvojiti novih treh točk in storiti velik korak k osvojitvi končnega tretjega mesta. Vendar so Radenčani lepo zapirali prostor pred svojimi vrati in z nekaj sreče ohranili svoja vrata nedotaknjena. Svoje priložnosti pa so iskali v redkih protinapadih, kar je v zadnji minuti srečanja izkoristil Darko Zorko in svojo ekipo povedel do srečne oziroma srčne zmage.

Gledalcev: 100

Hodoš: Gašpar, Tamaško (od 85. Tanacek), Somogyi, Benkič, Gorza, Toth, Lepoša, Vlaj (od 58. Horvat), Kovacs (od 78. Škerlak), Molnar, Ponacz.

Slatina: Hozjan, Ilješ, Sečko B., Zorko, Sečko Ž., Štelcl, Budja, Vidmar, Muhič, Podlesek, Kirič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.06.2014 ob 13:41 majoneza gost

      Slaaaatina!!!

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.06.2014 ob 17:45 kečap gost

      "novinar" si glejdo tekmo?? V prvon polcajte je slatina bijla konkretnejša, mejla par šans, eno pravo za gol. Hodoš pa sploj nej strejlo. V drujogon pa so obojne mejle šanse, obojne štango, mogoüče hodoš kakšno več. Ale slatina zaslujženo zmagala. Majoneza ge bi se lehko doubla, v hot doge? :-)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.06.2014 ob 21:09 šiling gost

      Pravi Madžarski ambient :( pa 40 gledalcov.... Pa to je nej za internet! ojoj... na mali fuzbal več ludekov ode...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.