https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Gančani si v Križevcih niso uspeli zagotoviti obstanka

Križevci, 3.6.2014  

Minuli vikend je bila v Križevcih odigrana ena najpomembnejših tekem kroga v 1. MNL Murska Sobota. Gančani bi se namreč z zmago že rešili izpada v nižjo ligo, Križevci pa bi ob novih treh točkah in ob ugodnem razpletu na preostalih tekmah lahko upali na končno tretje mesto.

Lesoplast Križevci : Gančani 2:0 (0:0)

Strelca: 1:0 Vöröš (60) 2:0 Kuronja (87)

Zgodilo se je slednje, saj so Križevci z zadetkoma Aljoše Vöröša in Mateja Kuronje uspeli prebiti gosto obrambo gostov in osvojiti nove tri točke. Kasneje se je izkazalo, da so prišli do pomembne zmage, saj so ob porazu Hodoša in Goričanke teoretično še v igri za napredovanje v novonastalo tretjo slovensko ligo.

Gledalcev: 150

Lesoplast Križevci: Zver, Vegi Kalamar Aleks, Žižek, Horvat, Vegi Kalamar Alen, Novak S., Sabo (od 87. Vukan), Kuronja, Novak N., Kokaš (od 51. Vöröš), Šlihthuber (od 80. Gašpar).

Slatina: Štaus, Žižek, Tratnjek (od 62. Smodiš), Mujdrica (od 72. Palatin), Jerič, Bugar, Špilak, Jerič, Balažic (od 83.  Granfol), Kuzmič, Dugonjić.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.06.2014 ob 18:45 prekmurc gost

      Zadnja tri mesta ispadejo ali zadnji dve, kakšna so pravila?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.06.2014 ob 20:44 gančki gost

      ..pa kak lejko takše pišete..pa se še prej nika točno ne vej kelko jih vo z lige spadne..prosim ka se preveri kelko je tu resnice sploj lp

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gancani
      03.06.2014 ob 20:48 gancani

      Pa ka ka nekaj na pamet pišete,.. ve se še pa nikaj točno ne vej kelko jih vo spadne! stvarno so glupe tej ka tau pišejo

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      03.06.2014 ob 21:08 medo gost

      Odvisno kelka de Cankova pa te do se verjetno odločili kelko v spadne. Prvenstva je praktično konec pa še zdaj se ne vej kak bo.To je samo tu možno! Čisti babilon.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.06.2014 ob 22:26 hmmmm gost

      pa ka vej se pa že en čas zna gor idejo 3 ekipe izpadneta pa 2 ekipe neven ka je nej jasno..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.06.2014 ob 0:13 cven gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.