https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Uvod v svet fotografije - Biserka Sijarič, Sandi Baumgartner (sklop delavnic)

Kdaj: Torek, 03.06.2014 ob 18:00

Kje: Lendava, Sofija Lendava

Ljubitelje fotografije tokrat vabimo, da se udeležijo prve iz sklopa fotografskih delavnic z izkušenima fotografoma Foto-video kluba Lendava - Biserko Sijarič in Sandijem Baumgartnerjem. Pogoj za udeležbo na delavnici je predhodna prijava in lasten zrcalno refleksni fotoaparat s katerim boste delali. Na prvi delavnici se bomo seznanili s teorijo ter funkcionalnostjo vašega fotoaparata (zaslonka, hitrost, ISO,...). Ob prikazu umetniških fotografij boste izvedeli nekaj trikov in značilnosti fotografske umetnosti. Skupina, ki jo bomo oblikovali je omejena na 10 posameznikov. Na delavnicah, ki bodo sledile bomo nadgrajevali svoje znanje v svet portretne fotografije, fotografije pokrajine ... Sklop delavnic je brezplačen, prijave obvezne. Vljudno vabljeni!

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.