https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Pomurski umetnici napadata London

04.12.2010 ob 12:35  

Fotografinja Tanja Zrinski in modna kreatorka Jessica Jagec, obe Pomurki, ki zadnje leto redno sodelujeta, si želita svoje sposobnosti dokazati tudi v Veliki Britaniji.

Mlada umetnica se bo v kratkem v London odpravila kot študentka šole za modne oblikovalce Winchester school of art and design, v sklopu Southampton univerze v Veliki Britaniji.

Jessica Jagec (levo) in Tanja Zrinski (desno)

Tanja Zrinski, ki se z modno fotografijo ukvarja zadnji dve leti, pa se je iz Londona vrnila nedavno. Med delovnim dopustom v britanski prestolnici je s kreacijami Jessice Jagec posnela tudi serijo modnih fotografij. Pred svoj objektiv je tokrat postavila Natašo, model iz mednarodne modne agencije Immortal Model Management.

V Londonu se ne dela zastonj

"London je mesto, kjer se raznovrstna umetnost strašno ceni, seveda moraš najprej pošteno garati ampak ko te enkrat opazijo, se ti lahko odprejo vrata, za katere nikoli nisi upal niti sanjati. Predvsem pa ljudje od tebe ne pričakujejo, da delaš skoraj zastonj, kot je to značilno pri nas v Sloveniji", pravi Tanja. 

Foto: Tanja Zrinski

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. anch
      05.12.2010 ob 11:07 anch

      Naj vama grata;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.