https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Dva pomurska policista umrla na štajerski avtocesti

10.06.2014 ob 10:00  

Na štajerski avtocesti med Slovensko Bistrico jug in Slovenskimi Konjicami pri viaduktu Preloge v smeri Ljubljane se je ob 7.36 zgodila huda prometna nesreča, ki je zahtevala najmanj dve smrtni žrtvi, prejeli smo informacije, da naj bi med žrtvami bila tudi dva policista s PU Murska Sobota.


V nesreči sta bila udeležena tovorno vozilo in kombi, v nesreči pa naj bi bilo več poškodovanih. Nesreča naj bi bila tako huda, da so na pomoč prišli celo reševalci iz sosednje Avstrije. Na kraj so bili napoteni policisti, reševalci in gasilci. Policisti so kraj zavarovali, reševalci in gasilci pa nudijo pomoč poškodovanim. Policisti so do zdaj ugotovili, da sta dve osebi za posledicami nesreče umrli, več pa je poškodovanih.

foto: PIC

Kot je sporočila Suzana Rauš, predstavnica za odnose z javnostmi, se je več oseb peljalo v kombiju, ker so se odpravljali  na spominsko slovesnost na Okrešelj, na odstavnem pasu pa naj bi v njih trčil tovornjak. Nesreča se je tragično končala za dva pomurska policista, ostali udeleženci so poškodovanii, dva sta v kritičnem stanju. Na PU Murska Sobota čakajo še na uradne informacije, zadevo pa bodo intenzivneje preiskovali mariborski policisti.

foto: 24ur

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.