https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Oglejte si podroben spored letošnjih soboških dnevov

Murska Sobota, 11.06.2014 ob 15:00  

Festival Soboški dnevi 2014 bo letos potekal od 20. do 23. junija 2014.  Vstop na vse festivalske dogodke je PROST.


Župan Mestne občine Murska Sobota je povedal, da bo letošnji festivalski program posebno raznolik, saj so organizatorji poskrbeli za vse okuse in vse generacije. Festival se bo tradicionalno začel z dnevom mladih, organizacijo je tokrat prevzela ekipa Mladinskega in informativnega kulturnega kluba Murska Sobota. Dogajanje pa se bo z velikega odra v poznejših urah preselilo na grajsko dvorišče, kjer obljubljajo zabavo do jutranjih ur s skupino Elvis Jackson in Let 3.

Sobotno dopoldansko dogajanje v središču Murske Sobote bo ponudilo priložnost, da se predstavijo kulturna društva, za vse adrenalinske navdušence se bo na Slovenski ulici s svojimi akrobacijami predstavil Rok Bagoroš, zvečer pa bodo nastopili 2Cellos in Soulfingers.

Tudi v naslednjih dneh bo program bogat, dogodki se bodo odvijali v mestnem parku, Gledališču park, grajskem dvorišču ter mestnih ulicah. Festivalsko dogajanje bodo v katoliški in evangeličanski cerkvi zaokrožili klasični koncerti, predstava uličnega gledališča, program za otroke in glasbene delavnice. V nedeljo se boste zabavali z Orleki in Siddharto, v ponedeljek pa se bodo na velikem odru predstavili neodkriti talenti prireditve Zvezde Pomurja in Modrijani.

 

Celoten razpored letošnjega festivala z opisi si lahko ogledate v spodnji priponki - Festivalku.

 

 

 

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.