https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nocoj se v Dvorcu Rakičan obeta vrhunski koncert Perpetuum Jazzile; karte še na voljo

Dvorec Rakičan, 13.06.2014 ob 9:15  

Slovenski mojstri a capella glasbe bodo nocoj prvič nastopili na odprtem odru dvorca v Rakičanu. Karte so še na voljo.


Zasedba, ki po dveh letih znova gostuje v Pomurju, se bo nocoj na Festivalu Dvorca Rakičan predstavila s številnimi uspešnicami, ki jih pred pomursko publiko še niso zapeli.

Karte za današnji nastop, ki se bo pričel ob 20. uri, so še na voljo, kupite pa jih lahko tekom dneva na recepciji RIS Dvorca Rakičan in pred koncertom.

Prizorišče se bo odprlo ob 20. uri, ob 20:30 pa bo na oder stopila pevka Špela Šemrov ob spremljavi Dejana Berdena. Vrhunec večera organizatorji pričakujejo ob 22. uri, ko bo oder zavzel svetovno znani zbor a capella Perpetuum Jazzile.

Kot je pred koncertom povedal Tomaž Cör, edini Prekmurec v zasedbi, si nastop pred pomursko publiko šteje v veliko čast: »Perpetuum Jazzile je v Prekmurju vedno zelo toplo sprejet in naše pevke in pevci vedno znova radi pridejo v naše konce. Morda delno tudi zaradi tega, ker v skupini zelo dobro zastopam naše barve, če se malenkost lahko pohvalim. Ponosen Prekmurec pač.«

Kot je  pojasnil, bodo poleg njihovih najodmevnejših uspešnic zapeli tudi pesmi, ki jih v pokrajini ob Muri še niso odpeli: »Bomo pa zapeli tudi eno pesem, ki je tako rekoč sveža iz peči. Naj pa naslov za enkrat ostane skrivnost.«

Preberite celotni intervju s Tomažem:

Intervju: Perpetuum Jazzile

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.