https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Wellness druženje v Melincih

Melinci, 13.06.2014 ob 13:30  

Minulo soboto je v Melincih ob reki Muri potekalo že tretje Wellness druženje.


Prvo izmed teh srečanj je potekalo v obliki pohoda v Jeruzalemu, drugo pa v obliki družinskega druženja ob permakulturnem vrtu v Čentibi. Iz prvotno zastavljenega družinskega druženja je preraslo v Wellness druženje, katerega se je udeležilo več kot sto udeležencev.

Druženje so popestrili z različnimi družabnimi in zabavnimi igrami pod vodstvom Dejana Zečeviča. V igrah je sodelovalo osem ekip, ki so se potegovale za bogate nagrade podjetja Oriflame. Prvo mesto je zasedla ekipa SILVIKE, na drugo mesto ekipa METABOLIK EFEKT in na tretje mesto ekipa OGENJ.

 

Udeleženci so imeli možnost , pomerili se v odbojki in nogometu. Nekateri iz med njih so se peljati z brodom. Dogodek so s plesnim nastopom popestrile še plesalke Plesne šole Zeko. Otroško delavnico s poslikavo obraza je Miša Zečevič razveselila otroke. Za glasbo pa je poskrbel Damjan Zver. Za gostinski del je poskrbel gostinec Kovač Kuhar.

Udeleženci so se lahko posladkali z Wellness palačinkami, shakom in doma pripravljenimi pralinami. Odžejali pa so se lahko z osvežilno pijačo  botanične infuzije. Nekateri so celo ob nočnem pajanju kruha počakali na sopi lopi nekaj letno tradicijo Melinec.

 

Organizatorka dogodka, Milena Pozderec, nam je povedala, da je ideja v obliki Wellness druženja nastala kot želja po druženju, skrbi za zdravje in zdrav način življenja ter aktivnem preživljanju prostega časa z družino, prijatelji, znanci in vsemi, ki jih zanima medgeneracijsko druženje. Je mnenja, da se ljudje premalo družimo, še posebej otroci. Kot pravi, vse preveč nadzorujemo otroke, jim jemljemo otroško svobodo in s tem jemljemo svobodo tudi sebi. Medgeneracijsko druženje nam omogoča, da se otroci razvijajo, družijo, osebnostno rastejo, se naučijo živeti v skupnosti, so v stiku z naravo. Vrednote, skrb, odnosi, samodisciplina so pomembni za zdrav duh v zdravem telesu.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.06.2014 ob 15:46 TINČ gost

      BRAVO ; MILENA in FRANCEK . Mislim , da vama je v celoti uspelo !!! Tak naprej

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.07.2014 ob 14:30 ižekovčar gost

      krovašje------- daj ne serite klanf pa se ne mečite tü vö.krofline ste nej metali ?ha,ha,ha,haaaaaaaaaaaaaaaaa, ho ho hoooooooooooooo

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.