https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Predstavitev nove razvojne perspektive v Ljutomeru

Ljutomer, 18.06.2014 ob 8:30  

V Mladinskem centru Prlekije je potekala predstavitev nove razvojne perspektive za obdobje med 2014 in 2020, pod vodstvom Romea Varga.

V petek je na Spodnjem Kamenščaku v Mladinskem centru Prlekije-PC NVO potekalo poučno srečanje. Gost in izvajalec seminarja je bil Romea Varga, svetovalec direktorja Regionalne razvojne agencije Mura, ki je s sodelavci povedal nekaj več o novi razvojni perspektivi in črpanju evropskih sredstev v obdobju 2014 do 2020. Nedvomno gre za pomembno zadevo, ki bi jo morali različni dejavniki v Prlekiji in Prekmurju čim bolj temeljito spoznati in učinkovito ter energično izkoristiti v dobrobit čim večjemu številu ljudi, živečih na obeh bregovih reke Mure.

Regionalna razvojna agencija Mura in današnji glavni izvajalec Mladinski center Prlekije-PC NVO že več let uspešno in lepo sodelujeta. Nato je Darja Kosič Auer, ravnateljica Osnovne šole Ivana Cankarja Ljutomer predstavila izvajanje projektov v osnovni šoli. Oba predavatelja sta prejela simbolično darilce. Sledil je neformalen pogovor. Gosta pa sta skupaj s predstavniki MCP-PC NVO tudi otvorila aparat za pikado.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.06.2014 ob 19:19 prlek gost

      Če je od tega odvisen razvoj Lotmerka, takoj peš grem nekam zelo daleč, da Lotmerka več ne vidim. Res je zbran ves cvet znanja in strokovnih ljudi na enem mestu. Sami hudi intelektualci. Nova "Silicijeva dolina".

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.