https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: KMN Videm - novi prvak Slovenije v rekreativnem malem nogometu

22.6.2014  

V soboto smo v Fazaneriji dobili novega rekreativnega prvaka Slovenije v malem nogometu za leto 2014. Naslov je sicer branil KMN Mladinec iz Murskih Črncev, a jih je premagala ekipa KMN Videm - gostilna pri Maji.


Na Državnem prvenstvu rekreativcev v malem nogometu, ki je potekal v soboto na nogometnem stadionu v Fazaneriji v Murski Soboti, se je 16 ekip rekreativnega malega nogometa iz celotne Slovenije pomerilo za naziv prvaka Slovenije za leto 2014. Pomurski navijači so navijali za poleg že omenjenega Mladinca in Videm še za KMN Mura Krog, ŠD Černelavci, KMN Odranci, KMN Pečarovci, Junior SVN iz Stare Nove vasi in ŠD Filovci. Organizator turnirja je bilo Malonogometno združenje Slovenije (MZS) v sodelovanju z Nogometno šolo Mura. Turnir je potekal na umetni travi, kjer so bila urejena štiri igrišča.

V finalu sta se pomerila KMN Mladinec iz Murskih Črncev  in KMN Videm - gostilna pri Maji, novi prvak je z rezultatom 0:1 (strelec Marko Karnet) postal Videm.

 Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.06.2014 ob 13:02 ges gost

      Rekreativni nogomet??? Vsaj polovica igralcev na tem turnirju tudi profesionalno igra nogomet, predvsem v Avstriji, tako da to ni niti približno rekreativni nogomet!!!

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.06.2014 ob 13:17 panker gost

      opet vse zgučano bilo što de 1,mafija zamazana

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.06.2014 ob 13:22 Fuzbal gost

      Avstrijska 5 pa 6 liga je pa fejst profesionaona ja :D

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.06.2014 ob 13:24 ges pa moj pes gost

      či ne špilajo v državnih ligaj, so kao rekreativci. nekša omejitev je mogla bite, Avstrije pa nemreš samo tak preprečite.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.06.2014 ob 16:32 Charlie gost

      Prav gotovo ne gre za profesionalce, ki bi od tega živeli. Kolikor je meni znano, ti klubi ne delujejo po principu, da bi skupaj trenirali in bi bili to njihovi igralci. Torej gre za nekak "umetni" klub in se s športom ukvarja bistveno manj ljudi, kot je pa to prikazano v številkah. Še huje je, da pa nekateri igralci igrajo samo mali nogomet in pridejo v poštev za tekmo le, če ni teh igralcev i z velikega nogometa. Meni je to povsem brez veze. V mojih časih za 2 kluba nisi smel igrati. Zato dvojnih klubov, ali pa celo, da nekdo igra še za več klubov po občinah, ne podpiram. SAmo mene ne bo nihče spraševal. :)

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.