https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zabava s klapami in Kingstoni ob dnevu odprtih kleti v Radgoni

Gornja Radgona, 23.06.2014 ob 10:00  

V nedeljo je za ljubitelje vin bil prav poseben dan, kajti organizatorji dneva odprtih kleti v Gornji Radgoni so znova organizirali dan odprtih kleti, ki je potekal na stari lokaciji. 

Vključno s ogledom kleti in zabavnim programom so se tudi letos na stojnicah predstavila številna društva in obtniki s svojimi izdelki, za zabavo so poskrbele skupine Toti štirje, klapa Solaris in Kingstoni. Opravili so tudi tradicionalni dvig penine iz reke Mure in organizirali številne druge dejavnosti. Na voljo so bile degustacije vin in drugih dobrot, vožnja s turističnim vlakom od Gornje Radgone do Radenec in nazaj, gratis ogledi kleti in kolesarjenje ob reki Muri. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.