https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Nepozabna zabava s Siddharto in Orleki v soboškem parku

Murska Sobota, 23.06.2014 ob 13:00  

Siddharta je sinoči na Soboške dneve znova privabila množico navdušencev nad rock glasbo. Za uvod v nedeljski glasbeni večer pa so poskrbeli Orleki.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.06.2014 ob 16:40 mali gostilničar gost

      Ja pa račune so tudi delil... Tak za vsako deseto rundo si dobil račun. Banda. Kak to lahko inšpekcija dovoli? Vsakoga maloga gostilničara pa malo, da ne za vrat ne držijo. Program je ovak super tau pa je redna sramota za organizatora

      21 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2014 ob 9:46 edenn gost

        ka se straša, pa ka si ga proso ali zahtevo mogoče? Najboukše je štenkati, to je naša folklora

        2 3 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.06.2014 ob 17:42 banda gost

      Banda občinarska...

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.06.2014 ob 17:44 gost

      Meni tude nejso dali računa za pijačo. Od nekec je treba vzeti denar za kampanjo. Pa naj je tauo za Štiheca ali pa za Belecovo.

      12 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.06.2014 ob 21:16 -.- gost

      Siddhatra bi lahko bila v soboto!!! Modrijani pa lepo v petek! Sploh mi ni všeč kako ste naredile ta razpored dogodkov!!!!!!!!!!!!!!

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.06.2014 ob 21:41 aa gost

      Daj ne bluzi v soboto sta bila 2cellos keriva sta svetovniva mojstra, si se lejko skrijejo pred njima. Letošnji program je fantastičen zatou samo ne šinfajte. Čestitke župani pa sen keri so tej program pripravili.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.06.2014 ob 21:41 opa gost

      NAJVEČ OSNOVNOŠOLSKE MLADIJNE ! Sakši drugi ima aparat za ravnanje zob ! NA DECI SE SL"UJŽI ???

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.06.2014 ob 9:49 edenn gost

      Serete brez veze, jeste glupi si po vrsti. Letošnji Soboški dnevi so daleč najboukši zadnjih nekaj let, normalno je ka bi ljubitelji goveje muzike rajši meli njihov koncert v soboto, Činč bi tü rajši bil, ka bi njegov zmazek bil v soboto znankar. Ge mo samo tak pravo. Ka bi bar bile volitve sakšo leto, te bi se bar neka čednoga dogajalo.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.06.2014 ob 15:51 Dedenn gost

      Edenn....spizdi.... govedo si edino tik... Činči pa lejko potegneš samo dvomim ka de ti püsto ka maš zamazani gobec..

      3 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.06.2014 ob 22:11 gost

      slabi so bilij oz. za drek.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      26.06.2014 ob 13:32 gost

      pljuvalnik.com je že pa neka najšo ka lejko po županu serete.Bolano,ka ma župan z računi ???Zakoj ste pa te plačali zapitek,če ste nej dobili računa ??Kelko ges znan ti nej trbej plačati,če ne dobiš računa,zato bi vi ka zdaj serete brez veze, lejko bili srečni pa pili in geli zašenki ;-)Pa kak ste lejko tak naivni ??? Kak je lejko župan kriv,če so nej računa talali ??? Kda sladoled kupite pa ne dobite računa,van je tudi župan kriv ???Kda na tržnici zelenjavo kupuvlete pa ne dobite računa van je tudi župan kriv ??Kda v marsikeri gostilni ne dobite računa van je pa kriv župan ???Daj malo premislite prle kak začate srati po nekom,saj je vseeno na ten portalu je to normalno oziroma zaželjeno ka se pljuva po določeni osebi,če pa slučajno ka proti mađistri napišeš pa boš zradirani ali pa lejko tudi kakšno pismo od njegovega odvetnika pričakuješ.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.