https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Moker zaključek Soboških dnevov z Modrijani

Murska Sobota, 24.06.2014 ob 12:15  

V ponedeljek se je 19. Festival Soboški dnevi 2014 zaključil z ansamblom Modrijani, ki so zbrano množico navdušencev nad narodnozabavno glasbo kljub dežju uspeli zadržati na prizorišču v soboškem parku.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2014 ob 15:59 gost

      titititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititititititititititititiitititititititititititi moja rožica

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2014 ob 18:00 bik gost

      govedina ...bruh..

      3 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.06.2014 ob 10:07 ms gost

      Govedarji še igrajo samo po Prekmurji .Verjetno do pa na Polanjskij dnevaj .Skratka goveje muzike ha,ha in tou so privlekli na Soboške dneve .Planšari

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.06.2014 ob 10:56 Stewen gost

      MODRIJANI - Modrijani naj bi bili slovenska blagovna znamka narodnozabavne glase,kot so nekoč bili Avseniki. Zame niso nič posebnega, "popizdim" pa ko raja naroča (na TV Golica) Ti si moja rožica, ki zame sploh ni rožica, ampak kič. - Opažam pa da po Pomurju veliko nastopajo in nda so že dolgo v naprej "razprodani." Seveda so za njihovo pogostost nastoppv krivi prireditelji veselic. Dekleta in nezadovoljene ženske naj bi posebej privlačil pevec (in poskakovalec, najbrž tudi naskokovac) Blaž. Ampak zanj oboževalke ne morejo biti več rožice, saj naj bi0 imel "žagarko". Tako sem prebral v Lady. - Sem p a malo zaskrbljen za Avsenike. Slutim, da imajo boljše "pasišče" v Nemčiji, Avstriji in Švici, za v Sloveniji ne nastopajo veliko.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2014 ob 12:41 gost

        Steven, vem da si v depresiji in verjetno ti je žal ka Blaž ne naskakuje tebe, glede na dejstvo da bereš Lady. Bravo za izbiro prave revije.

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.06.2014 ob 14:09 ms gost

      Še dobro a san mel okna v pondelek dobro dol zaprejta,a san si nej letošnjih soboših povaro.....jebote modrijani....

      0 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.06.2014 ob 14:32 zip gost

      Avseniki so legende, ki so svojo muziko ponesli v Evropo, kjer se tudi redno izvaja in predvaja v mnogih evropskih državah. Zatorej primerjava Modrijanov z Avseniki je skrajno neprimerna, če ne celo neukusna. Avsenikova Golica je tudi največkrat predvajana skladba na celem svet, kar je tudi uradno potrjeno. Modrijaneki pa kar uspešno po Sloveniji, ker za kaj več ne bo zanimanja v tujih deželah, razen morda kakih zamejcev.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.06.2014 ob 22:08 gost

      tij pa si slab v pijsanji. Niti toga uspeha nemaš. Še kakša beseda proti modrijanon pa boš vido tij zipek jebeni smotani.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      26.06.2014 ob 18:00 Stewen gost

      MODRIJANI - Zgornji komentator Gost se huduje čez gosta Zipa, ki je korektno in brez slovničnih napak pokomentiral ansambel Modrijani, katerih ime pa je zapisal z malo začetnico, kar kaže, da je ON "slab v pijsanji", kar sicer očita Zipu. Morda pa se motim in ni mislil na ansambel Modrijani, ampak na obče ime modrijani, kar se piše z malo začetnico. Če je tako, potem pa je to grožnja z modrijani, na ja - modreci, ki jih napoveduje predsednik SD Živan, med katerimi je v medijih omenjen tudi Milan Kučan.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      27.06.2014 ob 9:22 gost

      Goveja muzika za govedarje.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      28.06.2014 ob 9:30 gost

      modrijani so zakon

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.