https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Bo Janša v predvolilnih soočenjih sodeloval preko Skype povezave?

24.06.2014 ob 9:36  

Janeza Janšo, ki od petka na Dobu prestaja dvoletno zaporno kazen, so včeraj že premestili na odprti oddelek zapora, ki je v naselju Puščava v bližini Mokronoga.


Janšo so na odprti oddelek zapora premestili že po nekaj dneh, saj naj bi veljal za urejenega obsojenca. Prvak SDS-a bo v zaporu lahko uporabljal mobilni telefon in internet, zapor pa bo prvič lahko zapustil po dvajsetih odstotkih prestane kazni. Takrat mu bodo dovolili peturni izhod v bližino zapora, poročajo Slovenske novice.

Za odprti oddelek sicer velja, da se ugodnosti, ki jih prinaša milejši režim, sčasoma stopnjujejo. Kot poroča Požareport, bi se znalo zgoditi, da bi tako Janša v televizijskih predvolilnih soočenjih za parlamentarne volitve, ki bodo 13. julija, sodeloval preko Skype povezave.

Zahteva za varstvo zakonitosti bo dodeljena drugemu sodniku

Zahteva za varstvo zakonitosti, ki jo je po pravnomočni obsodbi v zadevi Patria vložil Janez Janša, bo sicer v torek dodeljena drugemu sodniku kazenskega oddelka, so sporočili z vrhovnega sodišča. Naknadno ugotovljene okoliščine namreč nakazujejo možnost daljše odsotnosti sodnice, ki ji je bila zadeva dodeljena, so pojasnili.

    Komentarji

    1. gost
      24.06.2014 ob 10:32 lp gost

      J.J. samo eno željo imamo, ko prevzameš vlado, naredi nam to lepo deželo zopet Slovensko.

      13 22 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2014 ob 11:17 kure gost

        Lopovi in ponarejevalci in preprodajalci z JJ na čelu naj nam naredi to Slovenijo še bolj koruptivno da bomo lažje kradli in ponarejali kot smo do zdaj

        14 5 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.06.2014 ob 11:11 gost

      JANŠEVCI - Morda se Janez * Co.niso okoristiil zaradi dobav Patrie Sloveniji, nekaj pa je vendarle moralo biti narobe, kaznovo... (poskus stoitve KD), sicer šolani preiskovalci,tožitelji in sodniki ne bi imeli dela.(Obsodbe pa je treba spoštovati, v pritožbenem procesu pa jih obreči potrditi. Sedanji Janševci pa bi to radi dosegli zunaj pravdnega postopka - na ulici v kapedejem. Človek bi še razumel, če bi šli protestirat preprosti ljudje, laiki..., ne morem pa razumeti, da so med njimi tudi "šolani". Od tam pa bi nagna l Janeza Štuheca, mariborskega duhovnika in še kaj, ker je tam molil očenas. Pa še en duhovnik je bil tam, tudi Janez - Juhart. Ne razumem, da "talaroši" hodijo na strankarske shode. - Vesel sem, da pojavila SMC (stranka Mirana Cerarja), ki j že na vrhu popularnosti. Volivci hočemo nove obraze ne pa "modrecev", kot jih sicer kliče na pomoč Dejan Živan.

      7 10 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.06.2014 ob 11:51 Druga republika gost

        Priznati pa moramo, da je na levem polu več panike zaradi zaprtega JJ, kot na desnem. Dejstvo je, da zaradi neverodostojnih sodišč ostaja dilema o pravičnosti obsodbe in da večina Slovencev močno dvomi v nepristranskost sodišč.

        6 5 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      24.06.2014 ob 11:33 felix gost

      Sploh mi ni jasno kako si javnost dovoli največ prostora nameniti lopovom kradljivcem in zapornikom ali je to po novem tisto za kar so nam dajali in ponujali lepšo prihodnost se pravi moraš krasti in ponarejati in potem si pravi v cerkvi in v družbi nasploh obrača se mi ko lopove ščitijo ljudje ki so kvazi demokrati objavljate mnenja starih in mladih udbašev in to je zakon podlo da bolj ne more biti?zakaj se ne oglasijo sodniki če je vse res zakaj molk po pravomočnisti sodbe ne vem zakaj se ne ukvarjajo z dosti bolj nepravičnimi sodbami odvzem premoženja zaradi izgube službe ali invalidnosti,dobiš eno tretjino vrednosti in vse stroške je to PRAVIČNO se s tem kdo ukvarja ,cerkev civilna družba in ostali ali mogoče kdo demonstrira pri tej svinjariji?NIHČE zato poduk vsem lažite in kradite ponarejajte in še sodišče vam da prav KATASTROFA lp

      11 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      24.06.2014 ob 12:27 jutri gost

      nekaj je hudo narobe.....telefon, internet, premestitev......dodelitev drugega poročevalca! kaj le to pomeni...... da ga ne bodo po hitrem rehabilitirali?.....sodstvo bo pogrnilo.....druga republika bo pometla s južnjaškimi povezavami.....mi pas bomo crkavali...vsak dan bolj.....in takrat ne bo kriv JJ......kako dolgo še?

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      24.06.2014 ob 13:05 smrkci gost

      Ljudje treba je spremeniti zakonodajo,in potem volitve.V Sloveniji ni pravična zakonodaja,ker za politike in tajkune je druga zakonodaja,za nas navadne smrtnike pa spet druga že 23 let, zato smo v svetu naj slabša država.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.06.2014 ob 13:12 realist gost

      Razni gost Lp, jutri in podobni res se mi smilite, kak ste glupi. Glupo je pa tudi, ka se mediji sploh telko ukvarjajo s ten JJ. Pa ka, če je v zapori, si je že zaslužo, drugi so tudi, pa nihče ne zganja cirkusa, sam pa šipila na to noto, ka se smili san sebi pa drugin. Kda je bil prvič v zapori so zbirali pejneze za njega pa za lačnio familijo in on je to dopusto, sramota. Zakoj pa ne vuple na evropsko sodišče, ka bi tan pogoro Sicer pa škoda sploj guča o ton diletanti, pa še puno sega je.

      12 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.06.2014 ob 14:27 gost gost

      Že to ka ena stranka ščej kandidirati za mandatara človeka keri je pravnomočno obsojeni pa še v zapori bi mogo biti alarm za evropo. Takše stvari se ne dogajajo v najbole zavoženih državah v afriki pa v aziji. Se pa tolažin ka de končno nešče drugi zmago na volitvaj in nej več tej lopovi keri nas že več kak dvajsti lejt ropajo pa nan lažejo. JAnša pa vsi ostali si zaslužijo zapor že zaradi toga ka so dvajsti lejt vodili državo pa glente zdaj kama so na pripelali. V totalno bedo pa srmaštvo, oni pa vsi puni nakradnjenih pejnez.

      8 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      24.06.2014 ob 15:10 boco gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      24.06.2014 ob 17:34 šit gost

      Miro Cerar, se je že lepo iskazal ,kot svetovalec Miranu Senici in od države pocecal skoraj milijon evrov,takšne nove obraze rejsan nucamo,to je isto kak da se je golobič pojavo z Zaresom,to so verjetno spet Kučanovi aduti,kot vedno.

      12 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.06.2014 ob 6:53 Šus gost

        Ka si pa prešto Reporter ,ka mutiš nekaj na pamet kakšen svetovalec je bil Cerar odvetniki te svoje pravljice si nesi na stranko SDS tan tao najbaugše tao vkuper skladajo

        2 5 Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.06.2014 ob 11:04 šit gost

      http://www.siol.net/novice/slovenija/2014/06/faz_stare_elite.aspx

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      25.06.2014 ob 15:12 pus gost

      Šus ,lekar ti je preveč cuker spadno

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.06.2014 ob 16:26 KLOP gost

      Stare elite so kot klop, ki se ga tesko znebis, ce ga pravocasno ne opazis pa se betek fasas

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.