https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

NK Rakičan svečano obeležil zaključek uspešne nogometne sezone 2013/2014

26.6.2014  

Člani in privrženci nogometnega kluba Rakičan so v nedeljo pripravili t.i. Dan nogometa s kratko pogostitvijo, ki je imela dvojni pomen.


Prvič, na ta način so uspešno zaključili sezono vseh selekcij, ki jih je v klubu kar 8 (od najmlajših U7, U9, U11, U13, U15, mladinske, članske ter veteranske ekipe). In drugič, zaradi marljivih in pridnih zanesenjakov kluba ter »botra« - trgovine Zelena točka so uspeli prenoviti in predati svojemu namenu dvoje nove slačilnice, ki bodo služile predvsem mlajšim selekcijam. V klubu se nadejajo, da bodo tudi v prihodnji sezoni vsaj tako uspešni kot letos in da bodo lahko ponovno poročali o kakšni novi klubski pridobitvi.     

Kot že ničkolikokrat, se je tudi tokrat izkazalo, da je prostovoljstvo glavno gonilo razvoja in napredka kluba, saj brez slednjega klub marsičesa še dandanes ne bi imel. 

Na pomoč kot sponzor je priskočila trgovina Zelena točka, ki se povezuje z lokalnimi kmetovalci in predstavlja stično točko med (vse bolj ozaveščenimi) kupci ter pridelovalci, ki se ukvarjajo predvsem z integrirano pridelavo. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.06.2014 ob 10:50 gost

      #Štihec v tvoji vasi so uspeli brez tebe narediti sodoben objekt, ...

      21 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      26.06.2014 ob 11:02 gost

      Objekt - renoviran stoji že dlje časa - tokrat je šlo "samo" za nove slačilnice, ki pa za ta najmlajše pomenijo veliko...

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      26.06.2014 ob 14:39 Eden gost

      Brez županove pomoči,EDINO MORALNE,haha

      15 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      26.06.2014 ob 16:47 nouvi gost

      Kelko sem ja čuo Cifer bi naj šou k MURI. Ziko pa ostane Veržeju , v Beltinjcaj pa končno menjava trenera menjau ga Škaper, tuj Odranci so menjali in čej še ma kejri kaj novoga.?

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.06.2014 ob 14:26 gost

      G. Štihec se je pali pokazo kelko njemi pomeni njegova domača ves Rakičan in klub Rakičan.....rajši odi vse okoli in se pokazuvle..slika...za domačo ves pa ga briga en d....bravo fuzbaleri ste edini ka neka delate ,se trudite in vam uspeva brez pomoči veljakov na položajih nekaj napravti

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      29.06.2014 ob 14:02 Negdo gost

      Ampak,s ten si on od nas nede glasov pridobo. nede

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      29.06.2014 ob 16:06 rakičanec gost

      mojga gvušno nej, pa vupan ka so tudi drugi rakičance spreglednole kak se obnaša do njih in kak nam pomaga oz. odmaga

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      03.07.2014 ob 14:16 NOGOMET gost

      PREDLAGAM DA # POMUREC # ODPRE STRAN IN DEBATO KAJ SE DOGAJA NOVEGA V 3 IN 2 LIGI NA NAŠEM PODROČJU. KAJTI POPOLNOMA STE NEZANIMIVI Z TEM KAJ DAJETE GOR !? BREZ NOGOMETNIH OBVESTIL SMO NEZADOVOLJNI Z VAŠIM DELOM KI NAM GA # NASTAVLJATE #.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      03.07.2014 ob 14:35 gost

      Bakovci-GORAN GUTALJ ... Beltinci-ŠTEFAN ŠKAPER ...Čarda-BOJAN MALAČIČ...Rakičan-RUDI VIHER...Tromejnik Kuzma-DAMIR ČONTALA...Grad-KRANČIČ FRANC...Odranci-MARJAN RAJBAR...Ljutomer-BOŠTJAN ZEMLJIČ...Puconci-CIPOT...Bogojina-ČRNKO..Cankova.ORŠOŠ...Nafta-Še brez trenerja...MURA-FERI CIFER

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.