https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Na desetem Memorialu Simona Forjana slavila Venezia Lipa

Sebeborci, 27.6.2014  

V sredo se je v Sebeborcih odvijal tradicionalni, že deseti Memorial Simona Forjana v malem nogometu. Kot vsako leto, so tudi letos za datum izvedbe turnirja izbrali državni praznik, dan državnosti. Na letošnjem turnirju je bilo zanimanje ekip za sodelovanje izjemno, saj je sodelovalo kar 21 ekip.


Tekmovanje je potekalo v dveh sklopih. V prvem, skupinskem delu, so bile ekipe razporejene v sedem skupin, nato pa se je najboljših dvanajst ekip uvrstilo v drugi del, kjer je tekmovanje potekalo po turnirskem sistemu na izpadanje. V finale so se uvrstile tri ekipe in sicer Venezia Lipa, Gostilna Biser in Borhida Borejci, ki so nato igrale še po sistemu "vsak z vsakim".
Zmagovalec turnirja je postala ekipa Venezia Lipa, ki je v finalu z 2:0 premagala ekipo Biser ter igrala 0:0 z ekipo Borhida. Drugouvrščena je bila ekipa Borhida, ki je z 1:0 premagala na koncu tretjeuvrščeno ekipo Biser.
 
Prve tri ekipe so prejele denarne in praktične nagrade. Denarno nagrado so prejele tudi ekipe Filovci, Avtovleka Horvat in Melinci, ki so izpadli v polfinalu ter se tako uvrstili od četrtega do šestega mesta.
 
Na turnirju je bil izbran tudi najboljši igralec turnirja, ki je postal igralec Borhide Nino Kouter in najboljši vratar, ki je postal vratar zmagovalne ekipe Venezie Lipe, Darko Prša. Omenjena igralca sta prejela lepe praktične nagrade. 
 
Ob koncu je potrebno še poudariti, da so ekipe pokazale izjemen nogomet, kljub težkim igralnim in vremenskim pogojem.
 
Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.06.2014 ob 11:37 Ivan gost

      Rezultati?!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.06.2014 ob 12:03 Play off gost

      Zmagovalec turnirja je postala ekipa Venezia Lipa, ki je v finalu z 2:0 premagala ekipo Biser ter igrala 0:0 z ekipo Borhida. Drugouvrščena je bila ekipa Borhida, ki je z 1:0 premagala na koncu tretjeuvrščeno ekipo Biser.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.