https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Gornja Radgona: Dan državnosti počastili tudi v domu starejših občanov

Gornja Radgona, 28.06.2014 ob 9:30  

Tudi v radgonskem domu starejših občanov so s prisrčno prireditvijo proslavili dan državnosti.


Na prireditvi so nastopili Tamburaši KUD Peter Dajnko iz Črešnjevcev pod vodstvom gospoda Danila Banfi  in domači pevski zbor pod vodstvom Majde Matjašič. Slavnostni govornik je bil direktor doma mag. Marjan Žula, ki je v nagovoru številnim stanovalcem in svojcem izpostavil domovinsko pripadnost in sanje o lepši prihodnosti ob rojstvu naše domovine.  Veliko  pričakovanj se ni uresničilo, vendar  upanje ostaja in kot pravi, moramo verjeti, da bo prihodnost državljanov in države lepša. Verjame, da bosta sodelovanje in iskrena skrb za sočloveka gotovo pripomogla, da nam bo lepše. Na vseh nivojih dela in družbe se moramo za naše skupno dobro potruditi. Nastopajočim se je zahvalil za sodelovanje in vsem prisotnim zaželel lepo praznovanje.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.