https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Šoltes kolesarsko štafeto po Sloveniji pričel v Lendavi

Lendava, 28.06.2014 ob 12:30  

Danes dopoldne je predsednik in kandidat stranke Verjamem, dr. Igor Šoltes s kandidatkami in kandidati stranke pričel s kolesarsko štafeto pred kulturno dvorano v Lendavi. Tam se je tudi srečal z županom Antonom Balažekom. Cilj projekta je prekolesariti Slovenijo in v naslednjih dveh tednih zarisati novo kolesarsko traso od severovzhoda do jugozahoda države.

Kolesarska štafeta je kot rečeno pot začela pred kulturno dvorano v Lendavi in jo bo nadaljevala proti Murski Soboti, kjer se jim bo na poti pri štafeti pridružil tudi župan občine Dobrovnik Marjan Kardinar.

Naprej jih bo pot vodila proti Gornji Radgoni. Predsednik Šoltes in kandidati stranke Verjamem se bodo popoldne v Pernici srečali z županom občine Gornja Radgona Antonom Kampušem, županom občine Apače Francem Pižmohtom, podžupanom občine Lenart Francijem Ornikom. Prav tako se bodo srečali s skupino lokalnih podjetnikov in predstavnikov družbenih dejavnosti, s katerimi se bodo pogovarjali o možnostih razvoja malega gospodarstva in socialnega podjetništva.


                                                                                              Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. smrt
      28.06.2014 ob 15:22 smrt

      Ka vse delajo samo ka lidij prepričajo ka jih spravijo k kopanjan te pa pozabijo .Vsi ka kandidejrajo obečavlejo po 40---60 jezero delovnij mest .Tü njöjvi predhodniki so vse tou obečavali pa je samo z obečavanjon stalno več lüjdi ostanjövalo brezi dela tak de zdaj .Ge do delali in ka če so tovarne razprodane stroji pa pokradnjeni ??? Baukše nam bo da do od prvoga do zadnjega lopova zaprejti in edino revolucija nas rešij

      11 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. Za komentiranje se morate prijaviti!
    3. MS11
      28.06.2014 ob 23:14 MS11

      Bravo za inovativnost, in da je nekdo od novih obrazov dejansko začel nekaj prvo v Pomurju in ne v LJ .

      10 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. Za komentiranje se morate prijaviti!
    5. slavko
      29.06.2014 ob 9:39 slavko

      Bravo ekipa Verjamem. Vas program je edini pravi, realen in zelo konkreten, kar marsikomu ni po volji. Upam, da vam uspe, saj drugacne revolucije v Sloveniji nikoli ne bo. Mogoce takrat, ko ne bo vec mozno dobiti kredita za pokojnine in place v javnem sektorju. Ampak takrat bo prepozno.

      6 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. Za komentiranje se morate prijaviti!

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.