https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Plesalci Plesne šole Urška Pomurje izvrstni na državnem prvenstvu

02.07.2014 ob 10:00  

V Novi Gorici je minuli teden potekalo državno prvenstvo v modernih tekmovalnih plesih, kjer je barve Pomurja zastopalo tudi več kot 60 plesalcev Plesne šole Urška Pomurje s trenerko Nino Fras.


Plesalci so dosegli izvrstne rezultate. Lana Tivadar je postala državna prvakinja v kategoriji Disco dance solo otroci, pri jazzu je dosegla četrto mesto. Nuša Jud je postala državna prvakinja v kategoriji Disco dance freestyle solo mladinke. Breaker Bor Rehak Friš je pod vodstvom trenerja Naserja Gutića Nakija postal državni prvak v kategoriji break dance male skupine mladinci.

Lana in Nuša

S formacijo Disco Magic so Urškine plesalke zasedle tretje mesto, pokal pa jim je za las ušel pri produkciji Madagascar, kjer so bile četrte. Četrto mesto so si priplesale tudi plesalke disco male skupine TOP 6.

Plesalke so dosegle še naslednje rezultate: Maruša Dervarič in Tiva Škedelj sta dosegli 6. mesto v kategoriji disco dance pari otroci, Melissa Laissani in Saša Rojko sta bili 6. pri disco dance pari člani, Veronika Heric in Tara Ficko sta zasedli 7. mesto pri disco dance pari mladinci, Gloria Makovec pa je zasedla 7. mesto v kategoriji disco dance solo otroci.

Vrata svetovnega prvenstva, ki bo meseca oktobra v italijanskem Torinu, so vsem naštetim že odprta. Tako bodo tudi jeseni ponovno držali pesti za isto ekipo, ki je lani postala svetovni prvak.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.