https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

POM NOGOMET: Črenšovci prvak, Peter Zver na vrhu liste strelcev

3.7.2014  

Sezona  2013/2014 v prvi Medobčinski nogometni ligi Lendava je za nami, pred vami pa je nekaj statističnih podatkov, ki jih je pripravila MNZ Lendava kot organizator tekmovanja.


Naslov prvaka 1. MNL Lendava so osvojili Črenšovci, na drugem mestu pa je s štirimi točkami zaostanka Virs Bistrica. Nato sledijo Turnišče, Hotiza in Dobrovnik; lestvico pa zaključujejo Panonija Gaberje, Polana in Parmanens Kobilje.

 

Doma najuspešnejši Črenšovci, v gosteh Virs Bistrica       

Na domačem terenu so največ točk osvojili prvouvrščeni Črenšovci, 36, drugi najboljši domačini pa je s 30 točkami Virs Bistrica, sledi Turnišče, ki je doma osvojilo 25 točk. Najmanj točk pa sta doma osvojila zadnji Permanens Kobilje (9) in  predzadnja Polana (13).

Največ točk na gostovanjih pa je osvojila Virs Bistrica, kar 31, drugi najuspešnejši so s 29 točkami Črenšovci, sledijo pa Turnišče z 22. V gosteh sta najmanj točk vknjižila Permanens Kobilje (9) in Dobrovnik (13).

 

Največ zadetkov so dosegli Črenšovci, kar 85, sledijo pa Virs Bistrica s 67 in nato Turnišče in Hotiza z 50 zadetki. Najmanj zadetkov sta dosegla Dobrovnik in Permanens Kobilje, le 38.

Najmanj zadetkov, le 33, so prejeli Črenšovci, enega več pa Virs Bistrica. Daleč največ zadetkov je prejelo Permanens Kobilje, kar 95, nato pa sledita Polana in Panonija Gaberje (66).

Največ ljudi spremlja Virs Bistrico           

Največji povprečni obisk beleži Virs Bistrica, saj se na njihovih tekmah povprečno zbere 171 gledalcev. Nato sledi Hotiza s povprečjem 167 gledalci na tekmo in Polana v povprečju z tremi gledalci manj. Več kot 150 gledalcev obiskuje le še Dobrovnik, katerega je v prvem delu sezone spremljalo največ gledalcev, saj se jih je na njihovih tekmah v jesenskem delu zbralo v povprečju 180. Najslabše gledani klub pa je Parmanens Kobilje s povprečno 114 gledalci na tekmo.

Črenšovci najbolj disciplinirani, Panonija Gaberje najmanj

Fair play lestvica razkriva, da so najbolj disciplinirani nogometaši Črenšovcev, malo manj pa nogometaši Virs Bistrice in Hotize. Povsem na dnu je Panonija Gaberje.

Največkrat so sodniki rumeni karton pokazali Permanens Kobilje (67), pet manj pa Panoniji Gaberje, sledijo pa Polana (58) ter Hotiza in Dobrovnik (54). Najmanj rumenih kartonov pa so prejeli Črenšovci, le 38.

Rekorder pri rdečih kartonih je Permanens Kobilje, ki jih je prejelo kar pet. Enega manj so prejeli Turnišče, Panonija Gaberje in Polana. Najmanj rdečih kartonov, in sicer le dva, pa so prejeli Črenšovci, Virs Bistrica in Hotiza.

Na vrhu liste strelcev Peter Zver   

Na vrhu liste strelcev je končal igralec Virs Bistrice Peter Zver, ki je bil uspešen kar 26 krat, od tega je osem zadetkov dosegel iz enajstmetrovke. Najbližji zasledovalec Boris Györköš iz Hotize je dosegel kar sedem zadetkov manj. Več kot petnajst zadetkov so dosegli le še Mihael Kolarič (18) ter Gregor Bunderla in Samo Žalik, ki sta mrežo zatresla šestnajstkrat.

Skupaj je bilo doseženih 404 zadetkov, od tega 28 iz enajstmetrovk ter 9 avtogolov, med strelce pa se je vpisalo 91 različnih nogometašev.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2014 ob 23:12 Magnumopus gost

      Crensovci like Barcelona! http://magnumopus.manifo.com

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.07.2014 ob 0:14 gost

      dobra ekipa, urejen klub, sredina tretje lige,samo tako naprej Čerenšovci

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.07.2014 ob 10:12 gost

      171 igralcov? to ov šte v drugon polčasi, da že ma par pijv v sebi? prosim vas lepo, ge se te tu kda zbere več kak 50 lidi, ne se hecati :D vejpa odimo na tekme pa vidimo kak je stanje...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.07.2014 ob 10:45 morje gost

      Kaj novega v Beltijncaj pa MURI, NAFTI, VERŽEJI ?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.