https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

EROTIKA

Telesnim nasladam se predajte na prostem

3.7.2014  

Razgrete glave, vroča telesa in obilica prostega časa v poletnih mesecih še kako spodbudijo našo domišljijo in strast. Zato je poletje idealen čas, da skočite izmed rjuh in se spolnim užitkom prepustitie na prostem.


Obale ob morju in jezerih, skriti kotički v gozdu, temačne ulice v mestih, hribi so kot nalašč za te vrste odmikov, privlačnost tovrstnim podvigom pa dodaja tudi možnost, da vas bodo med akcijo zasačili. Ponujamo vam nekaj idej, kako popestriti spolnost v vročih poletnih dneh.

Foto: https://au.lifestyle.yahoo.com

V gozdu

Odpravita se v gozd nabirat gobe ali pa le na sprehod. Petje gozdnih ptic in zvoki divjih živali naj obudijo prvinskost med vama. Stisnita se ob mogočno drevo in občutek grobega lubja na vajini koži naj še dodatno podžge strast med vama.

Sredi pomurskih njiv

Pravkar požeta polja ječmena in pšenice so polna bal najrazličnejših oblik. Izberita tisto njivo, ki je nekoliko odmaknjena od pogledov radovednih kmetov, morda obkroženo z zdaj že visoko koruzo. Da vaju pa ne bo bodlo v zadnjo plat, pa si omislita kakšno odejo. Vonj suhe slame in prvinskosti lahko še kako spodbudi strast!

Foto: naravnagradnja.pismenost.net

Piknik na  jasi

To je ena od najbolj priljubljenih točk za popoldanski seks. Vsekakor poiščita jaso, ki je nekoliko oddaljena od številnih sprehajalcev. Privoščita si popoldanski prigrizek na deki, za  sladico pa se v objemu narave in strasti predajta drug drugemu.

Na skali

To poletje izkoristite za avanturo v gorah. Nekoliko zavijta s poti, po kateri se gibljejo pohodniki, poiščita mogočno skalo s če je le možno nepozabnim razgledom in se stisnita drug ob drugega. Adrenalina sigurno ne bo manjkalo!

Na plaži

Morje naredi svoje. Pljuskanje valov, vonj po morju, okus po soli, ki se meša z aromo kreme za sončenje in vroča telesa v kopalkah naredijo naše čute dojemljivejše za strasti. Poiščita samotno plažo in se predajta drug drugemu na pesku ali skali, vajino strast pa naj »hladijo« rahli pljuski valov, ki oblivajo vajina telesa.  

Ob cesti

Poleti boste nedvomno več na poti, zato lahko potovanje izkoristite tudi za kakšno obcestno avanturo. Ustavite ob cesti, po možnosti takrat, ko gneča ni največja, in se prepustite užitkom. Vonj po bencinu in zvoki motorjev bodo to izkušnjo pustili nepozabno.

V temačni ulici

Če sta na dopustu v neznanem kraju, se v večernih urah odpravita na raziskovanje mestnih ulic. Izberita tisto temačnejšo, kjer ne mrgoli nočnih sprehajalcev. Kljub temu pa vaju bodo glasovi mimoidočih, ki se sprehajajo po sosednjih ulicah, nedvomno še bolj podžgal.

Na gugalnici

Na prvi pogled morda lahko deluje dokaj nerodno, vendar ima svoje prednosti. Prej le preverite, ali je gugalnica dovolj čvrsto pritrjena za tovrstne igrice.

Izbira je velika, saj praktično vsak kotiček lahko izkoristite za poletne radosti v dvoje. Kjer koli pa boste to počeli, ne pozabite, da je tako početje kljub vsemu prepovedano. A prepovedani sadeži so vedno najslajši …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.07.2014 ob 23:10 Magnumopus gost

      Do lovers love Chopin? http://magnumopus.manifo.com

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.