https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

IN terasa Pomurja 2014

»IN Caffe« v Ljutomeru

22.7.2014  

Obiskali smo teraso  lokala "IN caffe" v Ljutomeru, kjer nam je  šef Branko Štefanec predstavil njihovo teraso in ponudbo.


Koliko gostov lahko sprejme vaša terasa?

Naša terasa sprejme 28 gostov.

Katerega meseca običajno odprete vrata svoje terase in kdaj jih zaprete?

Naša terasa je vedno odprta, tako v letnem, kakor tudi v zimskem času.

So kakšne posebnosti vaše gostinske ponudbe oz. s čim se lahko gostje okrepčajo na vaši terasi?

Naše goste vedno razvajamo s svojimi dobrotami, ki jih pridelamo doma ali jih kupimo (krofi, mafini, jagode, češnje ...). Gostje se lahko pri nas ohladijo tudi z mrzlo pijačo, ki je nikoli ne zmanjka. Razvajamo jih tudi z ledeno kavo z različnimi okusi: (vanilija, lešnik, kokos in čokolada),  ki jo pripravimo sami brez raznih ekstraktov. Prav tako si lahko gostje vroče dni olajšajo s sladoledi Ljubljanskih mlekarn.

Ali se je možno na vaši terasi tudi zavrteti ob živi glasbi?

Na naši terasi ne, je pa to možno na parkirišču, ki je tik ob terasi.

Po čem je najbolj prepoznavna vaša terasa?

Teraso imamo vedno lepo urejeno, je nekoliko drugačna z iztopajočimi barvami.

Kaj vse se dogaja na vaši terasi? Prirejate dogodke?

Na terasi ne prirejamo dogodkov.

Kaj bi radi sporočili vašim dosedanjim in novim gostom?

Gostom sporočamo, da je naša kava še zmerja najboljša oz. "IN kava" v mestu ter da pri nas mnenje stranke nekaj "šteje", oziroma se poskušamo prilagajati vsem strankam in njihovim željam !!

Več fotografij v spodnji galeriji ...

Terasa, ki bo zmagala po vašem glasovanju in s strani strokovne komisije, bo prejela priznanje in naziv IN terasa Pomurja 2014, zaključno zabavo ter Radenskine pijače v vrednosti 300 evrov.

Glasovanje se bo pričelo po predstavitvi vseh sodelujočih teras.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.