https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Murska Sobota: Izsilil in zbil kolesarja, iščejo voznika Renault 5 bele barve

08.07.2014 ob 7:13  

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali osem kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, dve prometni nesreči, tri poškodbe vozil na parkirnem prostoru in požar.

Na področju kriminalitete sta bili obravnavani tatvini v Gornji Radgoni in Beltincih, soboški policisti pa so obravnavali še kaznivo dejanje nasilja v družini, zlorabo plačilne kartice ter poškodovanje tuje stvari. Lendavski policisti so obravnavali dva vloma v počitniško hišo ter tatvino goriva. Izven naselja Rankovci je zagorelo strnišče.

V prometnih nesrečah sta se lažje telesno poškodovala dva kolesarja. Včeraj zjutraj ob 6.25 uri je v Murski Soboti v križišču Lendavske in Grajske ulice neznani voznik osebnega avtomobila Renault 5 bele barve izsilil prednost kolesarju, zaradi česar je slednji padel. Neznanega voznika naprošamo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokliče na številko 113 ali se oglasi na najbližji policijski postaji.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na območju PP Lendava ter na pomurski avtocesti.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.