https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Radenski na sejmu AGRA številne medalje za kakovost

11.07.2014 ob 12:30  

V okviru letošnjega 52. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA je na sejmišču Pomurskega sejma 3. julija 2014 potekalo 18. mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod.


Na ocenjevanju je sodelovalo 14 podjetij iz Slovenije in Hrvaške, ocenjeno je bilo 76 različnih izdelkov, med njimi tudi naravne mineralne vode in brezalkoholne pijače iz Radenske d.d. Radenci. Po oceni predsednika ocenjevalne komisije, PROF. DR. JANEZA HRIBARJA, je bila izredno visoka kakovost ocenjevanih vzorcev, kar pomeni tudi to, da proizvajalci uporabljajo zelo kakovostne surovine, saj je mogoče le iz teh pripraviti tako kakovostne izdelke. Posebno zadovoljstvo je izrazil nad tem, da je imela komisija letos priložnost okušati veliko vrhunskih embaliranih vod vseh slovenskih proizvajalcev.

Komisija je Radenski d.d. Radenci podelila naslednje medalje za kakovost:

ORA ZARDELA GRENIVKA - VELIKA ZLATA MEDALJA

OAZA LIMETA KUMKVAT - VELIKA ZLATA MEDALJA

RADENSKA IN LIMETA ROBIDA - ZLATA MEDALJA

RADENSKA IN LIMETA KIWANO - ZLATA MEDALJA

ORA ORIGINAL - ZLATA MEDALJA

RADENSKA NATURELLE - ZLATA MEDALJA

»Za Radensko so osvojene velike zlate in zlate medalje na tem ocenjevanju ponovni dokaz, da so naše blagovne znamke po kakovosti na samem vrhu, kar dokazujejo tudi številna prejeta priznanja na mednarodnem nivoju. Posebej nas veselijo nagrade novostim iz naše ponudbe v okviru blagovnih znamk ORA, OAZA ter Radenska IN, brezalkoholni pijači na osnovi naravne mineralne vode s svežino sadja. Nagrade za kakovost Radenski vedno znova potrjujejo, da kakovost ustvarjajo ljudje, zato ob tej priložnosti iskreno čestitam sodelavkam in sodelavcem Radenske!« je povedal Mila Hojnik, direktor družbe Radenska d.d.

    Fotogalerija