https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Na vaških igrah v Gradišču so prepričljivo zmagali Sodišinci

Gradišče, 13.07.2014 ob 10:00  

Prostovoljno gasilsko društvo Gradišče, Klub malega nogometa Gradišče in Turistično društvo Gradišče so v soboto pripravili vaške igre občine Tišina. Najboljše so se odrezali Sodišinčari.


Na igrišču v Gradišču se je pomerilo kar 11 ekip iz cele občine, ki so tekmovale v gumi štafeti - valjenju gume oziroma slalomu mimo palic, sestavljanju voza, igri ostani suh, pri kateri so tekmovalci nosili kozarec vode nad glavo do vedra,  največ zabave pa je bilo pri jabi ribiču - lovljenju jabolk iz škafa vode in to z usti, ki so jih morali nato prenesti v drugo vedro. Najboljše so se odrezali Sodišinci, ki so dosegli kar 53 točk, druga je bila s 40 točkami Vanča vas in tretji z 37 točkami Borejci. Sodelovale so še ekipe iz Gradišča, Petanjcev, Murski Petrovcev, Tišine, Murskih Črncev, Rankovcev, Krajne in Gederovcev.

 

Za nastopajoče in obiskovalce so poskrbeli z dobro pijačo in jedačo. Da ne bi bilo dolgčas najmlajšim, so posebne igre pripravili tudi za njih in so prav tako veselo sodelovali. Predstavili so se še Mladi Pomurci.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      13.07.2014 ob 14:27 otovčar gost

      spredaj kotalo zadaj budalo .....ha,ha,hi,hi,hiiiiiiiiiiii

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.