https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Društvo Oldteimer Abraham ob 10. obletnici organiziralo mednarodno srečanje

14.07.2014 ob 11:00  

Društvo ljubiteljev starodobne tehnike Oldteimer Abraham letos praznuje deseto obletnico društva in tako so v nedeljo organizirali že deseto mednarodno srečanje ljubiteljev starodobnih vozil in tehnike.

 

Že zgodaj zjutraj se je pri vaško gasilskem domu Peskovci zbralo 117 razstavljavcev. Po slavnostni prireditvi, kjer so med drugimi spregovorili tudi predsednik društva Drago Abraham in župan Občine Gornji Petrovci Franc Šlihthuber, je sledil kulturni del, na katerem sta nastopili Kulturno društvo Budinci in Kulturno društvo Gornji Petrovci.

Predstavitev starodobnikov je spremljal zanimiv zabavni program z živo glasbo, katero so izvajali Srčni muzikantje iz Slovenj Gradca. Ob ponudbi dobre hrane in pijače je bilo poskrbljeno tudi za bogat srečelov s posebnimi glavnimi nagradami. Glavni dobitek je bil starodobni traktor, ki je romal v sosednjo Avstrijo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.