https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Trdkovi odprli nov športni center

Trdkova, 15.07.2014 ob 7:05  

V nedeljo, 13. 7. 2014, so v Trdkovi otvorili nov športni center. Po sv. maši, blagoslovu in kulturnem programu je sledil otvoritveni nogometni turnir, na katerem so sodelovale ekipe ŠD Trdkova, ŠD Matjaševci, ŠD Srebrni breg - Martinje, ekipa Dengrad in NK Goričanka Kalamar. Za zabavo je poskrbela skupina Weekend band.

Včeraj je v Trdkovi potekala prireditev ob otvoritvi novega športnega centra.  Kot nam je povedal predsednik ŠD Trdkova, g. Avguštin Andrejek, se je gradnja centra začela v decembru leta 2011. Takrat so začeli z zemeljskimi deli, ki so bila dokončana leta 2012. Leta 2013 je sledila postavitev ograj, ureditev odbojkarskega igrišča in začetek izgradnje tribun. Dokončali so jih v letošnjem letu, prav tako tudi slačilnice. Športni center je pomembna pridobitev za celotno vas, predvsem pa pa za Športno društvo Trdkova, ki igra v B ligi MZKMN Goričko. Letošnjo sezono so končali na 2. mestu. Predsednik je poudaril, da je bil namen gradnje tudi ta, da mlajše generacije pridobijo prostor za rekreacijo in druženje, igrišče pa bo lahko koristilo tudi PGD Trdkova.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

Foto: Maja Hajdinjak in Stanislav Žampar

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.07.2014 ob 13:42 Tinč gost

      ČESTITKE ZA DOSEŽENI USPEH! Ampak , odkod vam toliko ljudi ? Kje pa je vaš krajan BENKOVIČ ????Zakaj tribune , ki so precej podražile investicijo ??Želim vam vse dobro !

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.