https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru maturantom slavnostno podelili spričevala in kipce

Ljutomer, 15.07.2014 ob 10:00  

Včeraj so na Glavnem trgu v Ljutomeru slavnostno podelili maturitetna spričevala splošne in poklicne mature maturantom Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer. Na svečani podelitvi so vsakega maturanta poimensko poklicali na oder, saj menijo, da vsaka velika prelomnica v življenju zahteva ustrezno potrditev.


Na gimnaziji so veseli, da je tudi letošnja, že 48. generacija maturantk in maturantov dosegla izjemen rezultat. K splošni maturi na spomladanskem roku so pristopili vsi dijaki 4. letnikov, bilo jih je 103 in 8 dijakov maturitetnega tečaja. Uspešni so bili vsi in so maturo opravili 100 %.

Osem maturantk in maturantov programa splošna gimnazija in ena maturantka maturitetnega tečaja je doseglo prag 30 in več točk, kar pomeni, da so postali zlati maturanti.

Tudi 13. generacija maturantk in maturantov programa Predšolske vzgoje na Gimnaziji Franca Miklošiča Ljutomer je dosegla izvrsten rezultat. K poklicni maturi na spomladanskem roku je pristopilo 52 kandidatk in 2 kandidata in vsi so bili uspešni (100 %). Tri maturantke so dosegle prag 22 (od 23) točk, ena od njih pa je dosegla vse možne točke, torej 23. Vse so postale zlate maturantke.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.