https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Črenšovski otroci bodo poletje doživeli v Carthagovem avtodomu

Črenšovci, 18.07.2014 ob 7:05  

Otroci iz črenšovskega vrtca bodo počitnice doživeli tudi v Carthagovem avtodomu. Podjetje iz Odranec jim je namreč podarilo igralo v obliki mini avtodoma, Carthago Kids-Line.


To je že četrto tovrstno igralo, ki ga je podarilo podjetje Carthago slovenskim otrokom. Doslej so igrala v obliki mini avtodomov prejeli v Odrancih, Murski Soboti in na Pediatrični kliniki v Ljubljani. Na današnji uradni podelitvi so igralo predali v uporabo otrokom iz črenšovskega vrtca.

Prokuristka podjetja Carthago Sandra Županec Antolin je simbolično predala ključe igrala otrokom, ki so nestrpno pričakovali trenutek, ko se bodo podali raziskovat, kaj vse jim ponuja njihov avtodom. Ravnateljica mag. Marija Horvat je otrokom zaželela veliko veselja ob druženju in ustvarjalnosti v novem igralu ter se zahvalila predstavnikom podjetja Carthago za njihovo dobrosrčnost.

Kot pojasnjujejo iz Carthaga, se igralo Carthago Kids-Line, pri izdelavi katerega je sodelovalo veliko prostovoljcev iz podjetja Carthago, v svojih osnovnih značilnostih zgleduje po avtodomih, ki jih proizvajajo, in po svoji sestavi v ničemer ne zaostaja za velikimi avtodomi. Majhni popotniki in raziskovalci lahko uživajo v vožnji kot vozniki ali sopotniki, lahko kuhajo v kuhinji ali kujejo načrte za veliko mizo ter se prepustijo svoji domišljiji.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.