https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Grajski koncert-Les Rhinocéros (ZDA)

Kdaj: Petek, 25.07.2014 ob 22:00

Kje: Murska Sobota, MIKK Murska Sobota

JÖ, poletni program 2014 petek, 25.7. ob 22h Grajski koncert: Les Rhinocéros (ZDA) že drugič v Murski Soboti!!!

vstopnina: 2 eur Nastali v okolici Washington DC-a, Les Rhinocerós so z lanskim istoimenskim prvencem sproducirali nadvse svež in eklektičen album, kjer združujejo elemente rocka, world music (afro beat baby!), nojza, experimentale, ambienta in jazza. Jazz in world music vložki, Brooklyn, New York – drugače ni moglo biti kot, da bend izda prvenec za legendarno založbo Tzadik, še bolj legendarnega John Zorna.

Plošča zveni prekleto osvežujoče tako, da je skoraj pa neverjetno, da gre za trio najstnikov, ki so svojo skupno pot začeli že leta 2008, ko so člani bili še v srednjih šolah. Zelo emocionalni in intezivni a spet z dozo kontroliranega minimalizma, noro zabavna glasba, ki je nikakor ne gre zamuditi v živo.

Povezave:

 http://lesrhino.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/LesRhinoceros

https://www.youtube.com/watch?v=vNZZJ29EvNE

https://www.youtube.com/watch?v=wv7TKBqBrEY

https://www.youtube.com/watch?v=zrcaZJOGElY

http://www.tzadik.com/index.php?catalog=7801

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.